Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 15:04

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Δείξαμε χαρακτήρα", τονίζει ο σκόρερ Δ. Μανωλόπουλος

Γράφτηκε από τον

Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται τις τελευταίες αγωνιστικές ο Απόλλωνας Καλαμάτας, μετά και την εντός έδρας νίκη του επί της Α.Ε. Αβίας, το περασμένο Σάββατο.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μια ισοπαλία στην Ανδρούσα (0-0) και δύο σερί εντός έδρας νίκες με Κυπαρισσία (2-0) και Α.Ε. Αβίας (2-1) ξεφεύγοντας προσωρινά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ανοδική πορεία είναι προϊόν της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, όπου οι παίκτες έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν σιγά - σιγά τη φιλοσοφία του προπονητή Παναγιώτη Μπιζίμη και προσπαθούν να παίζουν όπως θέλει στη διάρκεια των αγώνων, όπως σημείωσε ο Δημήτρης Μανωλόπουλος σε δηλώσεις του χθες στο "Notosport": «Η ανοδική πορεία της ομάδας φαίνεται κυρίως από τη δουλειά που κάνει ο προπονητής μας κ. Μπιζίμης ημέρα με την ημέρα. Κάθε ημέρα γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τη δουλειά και τα παιδιά δείχνουν το καλό τους πρόσωπο στα παιχνίδια». Σε ερώτηση μας αν με την εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, ο Απόλλωνας θα καταφέρει να πετύχει το στόχο του, που είναι η παραμονή στην κατηγορία, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Σίγουρα εμείς κοιτάμε όχι μόνο την παραμονή, αλλά αν μπορούμε και κάτι παραπάνω. Το βασικό για εμάς είναι να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και από εκεί και πέρα να έρχονται και τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Σε ότι αφορά τη νίκη επί της ομάδας του Κάμπου όπου ο 22χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε δύο γκολ, τόνισε: «Πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η νίκη, αν και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να ήμασταν. Δεν μας δυσκόλεψε ο αντίπαλος, αλλά κάποια πράγματα που είχαμε σχεδιάσει δεν μας βγήκαν. Το σημαντικό ήταν πως δείξαμε χαρακτήρα μετά την κόκκινη του Γρ. Παπαγεωργίου και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Οσο για την παρουσία του και τα δύο γκολ που έβαλε με τα οποία η ομάδα του έφτασε στη νίκη, ο Δημήτρης Μανωλόπουλος μας είπε: «Από την πρώτη ημέρα που πήγα στον Απόλλωνα βλέπω βελτίωση στο αγωνιστικό μου πρόσωπο και θέλω να συνεχίσω έτσι. Μέσα από τη δουλειά ημέρα με την ημέρα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω και την ομάδα, τόσο με τις εμφανίσεις μου, αλλά και με τα γκολ». 

 

Με τον Α.Ο. Φαραί εκτός έδρας θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο ο Απόλλωνας. Ο προπονητής Παναγιώτης Μπιζίμης δεν υπολογίζει στα πλάνα του γι' αυτό το ματς στο τιμωρημένο Γρηγόρη Παπαγεωργίου, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την ομάδα του Κάμπου.