Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 12:56

ΧΑΛΚΙΔΑ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 2-2: Πήρε βαθμό στο 93' σε δύσκολη έδρα

Γράφτηκε από τον

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Παναγιωτίδη, η Δόξα Μεγαλόπολης απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, απέναντι στην τοπική ομάδα.

Η Δόξα με σωστή τακτική κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Εχασαν ευκαιρίες με τους Κρολ (3' γυριστό σουτ), Βεζιρτζόγλου (10' σουτ απέκρουσε ο Μακρυωνίτης, 34' σουτ άουτ), Ντελέκος (23' δυνατό σουτ απέκρουσε ο Μακρυωνίτης) Σε μια από τις επιθετικές της προσπάθειες η ομάδα της Μεγαλόπολης κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ήταν στο 37' όταν ο Νάνος με ωραία κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Παναγιωτίδη, αυτός μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Μητακίδη και με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 0-1. Η Χαλκίδα κατάφερε να αντιδράσει μετά από 6 λεπτά. Συγκεκριμένα στο 43' από σέντρα του Πολίτη ο Βεζιρτζόγλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπαλού επίσης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. Στις αρχές του β' μέρους (51') πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Θωμάς μετά από ατομική ενέργεια έκανε τη σέντρα και ο Πολίτης με πλασέ σημείωσε το 2-1. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 93' ο Παναγιωτίδης με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή.

Νωρίτερα οι δύο ομάδες είχαν χάσει ευκαιρίες για γκολ με τους Κ. Λυμπερόπουλο (47' σουτ μπλόκαρε ο Μητακίδης), Πολίτη (49' σουτ άουτ), Βεζιρτζόγλου (62' πλασέ απέκρουσε ο Μακρυωνίτης) και Κατσαρός (78' σουτ μπλόκαρε ο Μητακίδης).

Η Δόξα τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 94' αποβλήθηκε ο Πρίκας με 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα. 

Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος της Μεγαλόπολης έχει πολλά παράπονα από το διαιτητή Ντουμιτρέσκου (ΕΠΣ Πειραιά), για αρκετές από τις υποδείξεις τους στην διάρκεια του αγώνα, κάτι που είχε συμβεί και στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ζευγολατιό (2η αγωνιστική).

ΧΑΛΚΙΔΑ: Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (90' Τσούτης), Μπαλού (85' Λούκας), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου (89' Αλμπάνης), Πολίτης, Κρολ.

 

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Μακρυνιώτης, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας (69' Λεβέντης), Θ. Ασημακόπουλος (53' Πρίκας), Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος (72' Κ. Ασημακόπουλος).