Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 18:39

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Δίκαια μοιρασιά χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Κορώνης, όπου ο Ακρίτας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ομόνοια.

Οι δύο ομάδες πέρα από το γκολ που σημείωσαν είχαν κάποιες καλές φάσεις για να πετύχουν και άλλα τέρματα, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Προβάδισμα στο σκορ πήραν οι γηπεδούχοι στο 14' όταν βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Τσάνι να βρίσκει τον Μουτζούρη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από πλάγια και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 55' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωστόπουλου. Συγκεκριμένα, ο Κωστόπουλος μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να αποφύγει τον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα τη βρήκε με το χέρι και ο διαιτητής Καρβούνης υπέδειξε το πέναλτι.

Αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ έχασαν για τον Ακρίτα οι Μουτζούρης (70'), Φωτεινάκης (90') και για την Ομόνοια οι Κωστόπουλος, Σπυρόπουλος και Δελφάκης.

ΚΟΡΩΝΗ: Καπινιάρης, Σιψάς, Παναγιωτόπουλος, Δ. Κουτσουμπός, Χοτζόλι, Τσάνι, Μουτζούρης, Μπόκολος (85' Φωτεινάκης), Ι. Κουτσουμπός, Σταμάτης, Μαθιόπουλος (60' Μπλάνας). 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ποτηριάδης, Επ. Καστριτσέας, Κοστρίβας, Αρβανίτης, Δημητρίου, Χάντζος, Φιλάι (70' Δεδούσης), Π. Παπαδέας (46' Δημόπουλος), Αθ. Παπαδέας (83' Δελφάκης), Κωστόπουλος, Σπυρόπουλος.