Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 19:15

ΔΩΡΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-0: Σε ανοδική πορεία

Γράφτηκε από τον

Την αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι, 5ο στη σειρά, το Δώριο που νίκησε χθες εντός έδρας τον Ολυμπιακό Ανάληψης με 2-0.

Την αγωνιστική τους άνοδο συνέχισαν οι γηπεδούχοι, που με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στην επικράτηση. Μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών της 11ης αγωνιστικής κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός Ανάληψης έχει φοβερά παράπονα από τον διαιτητή Κουτσαναστάση, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν ότι τα δύο γκολ δεν έπρεπε να μετρήσουν, αφού στο πρώτο που υποδείχθηκε πέναλτι δεν υπάρχει ανατροπή, ενώ στο δεύτερο ο σκόρερ έχει κάνει επιθετικό φάουλ στον αμυντικό, ενώ φωνάζουν και για την αποβολή του Χόλμπαν στο ίδιο λεπτό (58') με 2 κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο α' μέρος και θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αν οι Χόλμπαν και Βλαχάκης αξιοποιούσαν τις δύο ευκαιρίες (που είχε ο καθένας, ιδιαίτερα ο πρώτος). Από εκεί και πέρα δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, καθώς επηρεάστηκαν από τις αποφάσεις του διαιτητή, στις φάσεις των γκολ και την αποβολής.

Από την πλευρά του το Δώριο θα μπορούσε στις αρχές του α' μέρους να έχει πάρει προβάδισμα στο σκορ, καθώς σε τρεις φάσεις οι Γκιάτα (5'), Βεσέλης (7'), Σταμάτης (12') δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ, όπως και στο 30' όταν ο Γκιάτα βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραμπάτο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Σταμάτης και Βεσέλης. Τα γκολ με τα οποία έφτασε στην νίκη σημείωσαν στο 45' ο Βεσέλης με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Γκιάτα σε ανατροπή του από αμυντικό και στο 56' ο Σταμάτης με κεφαλιά από σέντρα του Γεωργιόπουλου.

Το Δώριο πέτυχε άλλο ένα γκολ στο 72' όταν σε σέντρα του Γκιάτα ο Μπουραντώνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός διαιτητής Ταβουλαρέας υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Πετριτάι, Πετράκος, Γεωργιόπουλος, Αρβανίτης, Ζέππος, Γκιάτα, Μπόρα (59' Μπουραντώνης), Κομάν (59' Λυμπερόπουλος), Βεσέλης (70' Παπαδόπουλος), Σταμάτης.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ανδρεάδης, Βανικιώτης, Ζερβάκος, Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος (65' Μιχαλόπουλος), Κ. Παναγιωτόπουλος (46' Αβιζιώτης), Μουτσιούλας, Βλαχάκης, Χόλμπαν, Καννάς (65' Κ. Δουρούμης).