Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 20:11

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 1-2: Ολα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη σερί νίκη του, αλλά εκτός έδρας πέτυχε ο Αστέρας Μικρομάνης, που κέρδισε το Σάββατο με 2-1 το Νέο Αρι.

Τρία γκολ, που σημειώθηκαν σε ένα ημίχρονο, 5λεπτη διακοπή για τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στον βοηθό διαιτητή Νιάρχο, για τον πέρασε η όχι τη γραμμή στο 2ο γκολ του φιλοξενούμενων και μια αποβολή στις καθυστερήσεις για το Νέο Αρι, ήταν μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό σε αυτή την αναμέτρηση.

Καλή παρουσία για δεύτερο σερί ματς είχε ο Νέος Άρις, αλλά ήταν χωρίς αντίκρισμα αφού και πάλι γνώρισε την ήττα και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο 5' ο Π. Καρδάσης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 30' ο Αθ. Μαρκόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 43' από την εκτέλεση του ελεύθερου από τον Μητσέα, ο Αλεξόπουλος προσπάθησε να κοντρολάρει την μπάλα, η οποία πήρε πορεία προς την εστία του Νέου Αρι, η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και ο Αθ. Παπαβασιλόπουλος, την απομάκρυνε με το χέρι, όμως ο βοηθός διαιτητής Νιάρχος υπέδειδε ότι πέρασε τη γραμμή και ο διαιτητής Νικολόπουλος έδειξε σέντρα. Αμεση ήταν η αντίδραση των γηπεδούχων που πήγαν στο μέρος του βοηθού και διαμαρτυρήθηκαν με αποτέλεσμα να προχωρήσει ο διαιητής σε προσωρινή διακοπή (σχεδόν 5') του αγώνα.

Με αυτόν το περιπετειώδη τρόπο έγινε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 93' ο Νικολόπουλος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Αναστασόπουλο για έντονη διαμαρτυρία.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Αθ. Παπαβασιλόπουλος, Κατσιμαγκλής (65' Κουρκουτάς), Φλέσσας, Κωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπουζαλάς (60' Αντ. Μαρκόπουλος), Κυριόπουλος, Αθ. Μαρκόπουλος, Δρούγας, Ι. Σκαλιώτης, Ι. Σπηλιώτης (46' Μπάκας).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Αθ. Καρδάσης, Αθανασόπουλος, Μωραγιάννης, Σουλιμάς, Μαυροειδής, Μπαράι, Π. Καρδάσης (80' Κουρούπης), Κ.Παπαβασιλόπουλος (90' Αναζίκος), Αλεξόπουλος, Σταθόπουλος (57' Χασάπης).