Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 14:14

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: «Είμαστε σε σωστό δρόμο», τονίζει ο Κώστας Λαμπρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε την Κυριακή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που κέρδισε 2-0 την Α.Ε. Αβίας.

αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Κώστα Λαμπρόπουλου, ως προπονητή της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα πριν 6 αγωνιστικές και τις 5 προηγούμενες ο Α.Ο.Δ. μετρούσε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Πλέον αυτό θα αλλάξει όπως τόνισε ο κ. Λαμπρόπουλος μιλώντας για τον παραπάνω αγώνα, χθες στο "Notosport": «Αυτή η νίκη ισοδυναμεί με 6 πόντους και όχι τρεις γιατί αφήσαμε πίσω μας μια ομάδα, που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, την παραμονή. Από εδώ και πέρα δεν χαλαρώνουμε, αλλά είμαστε σε σωστό δρόμο. Με τη ευκαιρία θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν και για εμένα την Κυριακή, στο ματς με την Α.Ε. Αβίας. Εκτός από τον εαυτό τους και την ομάδα, έπαιξαν και για εμένα».

 Θέλει Μπαρσελό για την επίθεση 

Ο κ. Λαμπρόπουλος στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Διαβολιτσίου έχει διαπιστώσει ότι η ομάδα δυσκολεύεται στο γκολ. Αναφερόμενος σε αυτό το θέμα, μας είπε: «Έχουμε μια αδυναμία στο σκοράρισμα. Δεν μπορούμε να σπρώξουμε την μπάλα στα δίχτυα. Από τα άλλα στοιχεία είμαστε καλά, κυκλοφορούμε την μπάλα, δημιουργούμε φάσεις, έχουμε καλή άμυνα, μας έλειπε ο άνθρωπος που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Είναι ένα θέμα που έχω επισημάνει και στη διοίκηση και σίγουρα τη μεταγραφική περίοδο θα κινηθούμε για την απόκτηση επιθετικού. Εχουμε κάνει επαφές ήδη με κάποιους παίκτες που μας ενδιαφέρουν και στην κορυφή της λίστας είναι ο Μάριο Μπαρσελό». Να σημειωθεί πως ο Λαμπρόπουλος συνεργάστηκε πέρυσι με τον Μπαρσελό στον Μιλτιάδη.

Επόμενος αντίπαλος του Διαβολιτσίου είναι ο Α.Ο. Φαραί, τον οποίο θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή.

Σχετικά με αυτό το παιχνίδι ο κ. Λαμπρόπουλος δήλωσε: «Ο Α.Ο. Φαραί είναι καλή και υπολογίσιμη ομάδα, με καλό και ποιοτικό έμψυχο υλικό. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, είναι δύο ισάξιες ομάδες, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να στενοχωρήσω τον φίλο μου και παράγοντα του Φαραί Κώστα Μπούνα. Τον αγαπάω, είμαστε φίλοι και για 90 λεπτά θα προσπαθήσω να τον στενοχωρήσω».

 

Η προετοιμασία για την παραπάνω αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί αύριο με την τελευταία προπόνηση. Ο κ. Λαμπρόπουλος περιμένει την επιστροφή του Χάρη Μουλαβασίλη, ο οποίος είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Αντίθετα μετά την γιορτές αναμένεται να επιστρέψει ο Παναγιώτης Σταματόπουλος.