Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 14:59

ΠΑΜΙΣΟΣ: Νίκησε την Κυπαρισσία μετά από τρία χρόνια!

Γράφτηκε από τον

 

Ανετη νίκη και εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πάμισος στο ματς με την Κυπαρισσία, στο οποίο επικράτησε με 3-0.

Οι "πράσινοι" ήταν οι κυρίαρχοι και στα 90 λεπτά και εκτός από τα τρία γκολ, έχασαν ευκαιρίες (με αποκορύφωμα το πέναλτι του Λαθύρη) και για περισσότερα τέρματα.

Οπως επισημαίνει και ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης ο Πάμισος έκανε μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, βγάζοντας πολλούς αυτοματισμούς στην επίθεση και όντας σοβαρός στην άμυνα, όπου κράτησε το μηδέν.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως οι νησιώτες κέρδισαν την Κυπαρισσία στη Μεσσήνη μετά από τρία χρόνια, μιας και τα δύο τελευταία ματς είχαν λήξει ισόπαλα (1-1 πέρυσι και 0-0 πρόπερσι).

Σημειωτέον άσχημη είναι η παράδοση του Παμίσου και στην Τριφυλιακή πόλη με τέσσερις σερί ήττες (3 για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο).

Ο Πάμισος θα ξεκινήσει σήμερα την προετοιμασία του για το ματς με την Αβία την Κυριακή στο γήπεδο του Κορδία.

Στόχος είναι φυσικά η νίκη απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, που έχει ανάγκη τους βαθμούς και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Ο νεαρός Μπομπότσι γύρισε μετά από καιρό και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Κυπαρισσία, ο Πατσιώτης είναι καλύτερα από τον τραυματισμό του, ενώ δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το "παρών" ο Φιλόπουλος λόγω φόρτου εργασίας.