Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 16:36

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: «Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος», υποστηρίζει ο Αγ. Χριστόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος και ο προπονητής του Πανθουριακού κ.κ. Χριστόπουλος και Αργυρόπουλος, εκτός από τον ημιτελικό με την Αναγέννηση Παραλίας στάθηκαν στις αποφάσεις της ΕΠΣΜ, που όρισε σε διάστημα μια εβδομάδας, να παίξουν οι δύο ομάδες 3 ματς.

Ζήτησαν και ίση μεταχείριση και στο θέμα που προέκυψε με το γιατρό στο ματς της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό, όπου ο κ. Χριστόπουλος υποστήριξε πως ο κ. Μπλάνας έπρεπε να κλείσει το φ.α. στο 20λεπτο, όπως συνέβη μια εβδομάδα αργότερα στο ματς Πράσινα Πουλιά - Βλαχόπουλο.

Αιχμές για το Καλαμάτα - Ολυμπιακός Καλαμάτας

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος δήλωσε: «Η κεντρική έννοια είναι ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Σήμερα κέρδισε ο πιο τυχερός και αυτή ήταν η Αναγέννηση. Εμείς παίξαμε όπως θα ήθελα να βλέπω την ομάδα. Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας και και σκοπός μας είναι η κατάκτηση της καλύτερης θέσης και αν είναι δυνατόν, αυτή να είναι η 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι δυνατόν ερασιτέχνες παίκτες να παίζουν τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα. Δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση, θα έπρεπε να υπάρχει ισονομία και ίση μεταχείριση και να έπαιζαν τουλάχιστον οι δύο ομάδες τις ίδιες ημέρες.

Να υπάρχει ισονομία και στο παιχνίδι της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό θα έπρεπε ο κ. Μπλάνας να είχε κλείσει το φύλλο αγώνα με το πέρας των 20 λεπτών».

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση για την πρόκριση και της εύχομαι το καλύτερο στον τελικό. Έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αρκετά καλές ομάδες. Συγχαρητήρια στους παίκτες, που για άλλη μια φορά είχαν αρκετά καλή παρουσία. Είχαμε καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπου χάσαμε σωρεία ευκαιριών. Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ που δεχθήκαμε και στα δύο δοκάρια, που δεν σκοράραμε στα τελευταία λεπτά. Συνεχίζουμε, μας έχει μείνει ο στόχος του πρωταθλήματος να κατακτήσουμε την καλύτερη θέση.

Είναι απερισκεψία της ΕΠΣΜ, που μας έβαλαν να δώσουμε 3 παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα. Θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο προγραμματισμό»

Παρελθόν ο A. Κωνσταντόπουλος, κλεισμένες δύο μεταγραφές

Χθες ολοκληρώθηκε και επίσημα η συνεργασία του Πανθουριακού με τον αμυντικό Αντώνη Κωνσταντόπουλο.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν μετά από ενάμιση χρόνο παρουσία του στην ομάδα της Θουρίας.

Από εκεί και πέρα, τρεις εβδομάδες περίπου απομένουν μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά στον Πανθουριακό ήδη έχουν προχωρήσει τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού.

Ηδη έχουν κλείσει ένας δεξιός μέσος και ένας κεντρικός αμυντικός από τη Μεσσηνία. Επίσημα ανακοίνωση από τη διοίκηση θα γίνει στις αρχές Ιανουαρίου. 

Έλειπε ο Κεράνης

Ο Φραγκίσκος Κεράνης συνεργάτης του κ. Αρυγρόουλου δεν ήταν χθες στο γήπεδο. Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθεί σεμινάριο προπονητικής για την απόκτηση διπλώματος UEFA C.