Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 19:52

Το δράμα του Σάκη Τσιώλη

Γράφτηκε από τον

Η Πέμπτη (10/10) ξημέρωσε με πολύ άσχημο τρόπο για τον Σάκη Τσιώλη. Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολη έμαθε ότι το πρωί έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του.

Ετσι, όπως ήταν λογικό, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και ακυρώθηκε το ραντεβού που είχε με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη, στην Αθήνα.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δέχθηκε χθες Τετάρτη (9/10) τηλεφώνημα από τον Πουλινάκη για κουβέντα περί της πιθανότητας συνεργασίας. Δεν ήταν αρνητικός, όμως ξεκαθάρισε πως η κουβέντα πρέπει να γίνει πιο επίσημη.

Ο Τσιώλης φαίνεται ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή των Κρητικών, όμως θα πρέπει να υπάρξει και προσέγγιση στο οικονομικό, καθώς οι δυνατότητες του ΟΦΗ είναι περιορισμένες και προτεραιότητα αποτελεί η οικονομική εξυγίανση.

Στον ΟΦΗ, βέβαια, έχουν πέσει στο τραπέζι και άλλα ονόματα. Σίγουρα αυτό του Νίκου Νιόπλια, αλλά και του Αγγελου Αναστασιάδη, ενώ ακούστηκε και αυτό του Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος εργάζεται στην Ταβρίγια. Η ομάδα του δεν έχει πάει καλά έως τώρα και φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν την έξοδο.

πηγή: sentragoal.gr