Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 13:38

ΑΒΙΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-4: Ανετο πέρασμα από τον Κορδία με κορυφαίο τον Λαθύρη

Γράφτηκε από τον

Με τον Βαγγέλη Λαθύρη σε μία ακόμη μεγάλη μέρα ο Πάμισος πέρασε εύκολα από το γήπεδο του Κορδία επικρατώντας της Αβίας με 4-0.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο γκολ, αναστάτωσε σε πολλές περιπτώσεις την αντίπαλη άμυνα, έχοντας για συμπαραστές τους Μπίσα και Γεωργιόπουλο που πέτυχαν από ένα τέρμα.

Ετσι η ομάδα της Μεσσήνης κατέκτησε το τέταρτο διπλό της στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, μαζί με Πανθουριακό και Αναγέννηση.

Από την άλλη η ομάδα του Διονύση Πουλή γνώρισε την τρίτη σερί ήττα της και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας δύσκολο έργο μετά τις γιορτές.

"Χτύπησαν" νωρίς Λαθύρης, Μπίσα

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτήχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4'... Ο Κατσιβαρδέας με κάθετη πάσα έδωσε στον Λαθύρη που μπήκε από δεξιά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Το γκολ αυτό έδωσε περισσότερο πνοή στον Πάμισο και έριξε την ψυχολογία των γηπεδούχων. Στο 7' το δυνατό σουτ του Λαθύρη από κάθετη πάσα του Μωράκη, απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Κάρλος.

Στο 13' η Αβία έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια όταν σε αντεπίθεση ο Κορμπής έδωσε στον Παγώνη που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Τρακάκη.

Και αφού δεν έγινε το 1-1, στο 18' έγινε το 0-2... Ο Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Μπίσα που με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Κάρλο.

Οι νησιώτες συνέχιζαν να είναι στην επίθεση και στο 30' ο Αριστομενόπουλος με συρτή σέντρα από δεξιά βρήκε στην μικρή περιοχή τον Τουρλίδα που πλάσαρε, όμως ο Κάρλος απέκρουσε ενστικτωδώς, ενώ ο έμπειρος γκολκίπερ είπε "όχι" σε σουτ και πάλι του Τουρλίδα στο 41'.

Αλλα δύο γκολ στο β' ημίχρονο με Λαθύρη, Γεωργιόπουλο

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με μία μεγάλη φάση για την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη... Στο 47' ύστερα από σέντρα του Μπίσα ο Δημητρακόπουλος πήρε την κεφαλιά με τον Κάρλο να αποκρούει... 

Στη συνέχεια της φάσης ο Μωράκης έκανε την προβολή όμως και πάλι ο Κάρλος απομάκρυνε.

Το 0-3 έγινε στο 55' με τον Λαθύρη να κάνει μια κούρσα λίγο κάτω από το χώρο του κέντρου, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ να νικά τον Κολοκούβαρο, που μόλις είχε μπει στο ματς.

Το μόνο που έμενε πλέον μέχρι το φινάλε, ήταν το τελικό σκορ...

Στο 68' οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Τουρλίδα να σεντράρει και τον Γεωργιόπουλο να πλασάρει από κοντά, όμως ο Κολοκούβαρος έδιωξε με τα πόδια.

Τελικά στο 86' ο Γεωργιόπουλος χρίστηκε σκόρερ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από πάσα του Μπίσα (0-4).

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Αλεξέα και των βοηθών του, του Ρέκκα και της Τσαούση. 

ΑΒΙΑ: Κάρλος (53' Κολοκούβαρος), Βαβαρούτσος, Τζανετέας, Λυκουρέζος, Φουρναράκος, Γιαννέας (61' Μητσέας), Αποστολίδης, Αλντέσκου, Κορμπής (83' Γεωργουλέας), Γεωργαντάς, Παγώνης.

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Γεωργιόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μωράκης (72' Μπερερής), Ηλιόπουλος (61' Χαραλαμπόπουλος), Παπαδόπουλος (78' Ασημακόπουλος), Τουρλίδας, Μπίσα, Λαθύρης, Κατσιβαρδέας.