Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 13:23

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 1-2: Hττα μετά από έξι αγωνιστικές

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη ήττα μέσα στην έδρα της γνώρισε χθες το απόγευμα η Δόξα Μεγαλόπολης, που έχασε με 2-1 από την Ερμιονίδα.

Μάλιστα η ήττα αυτή ήρθε με ανατροπή καθώς η Δόξα προηγήθηκε στο 11' με τον Κατσαρό και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν μέσα σε δύο λεπτά (24', 25') με τον Αποστολίδη που "έγραψε" το 1-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος. Στο β' ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τις αξιοποίησαν, ενώ από το 62' αναγκάστηκαν να παίξουν με 10 παίκτες γιατί αποβλήθηκαν οι Αλεξανδρής (έφτυσε αντίπαλο του) και Παναγιώτου (απώθησε βίαια αντίπαλο του εκτός φάσης).

Αυτή η ήττα ήρθε να χαλάσει την καλή πορεία που είχε έως τώρα η Δόξα, όπου στους 6 τελευταίους αγώνες είχε 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Φάσεις - γκολ

Στο 11 ' ο Κατσαρός με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 13' την ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ τη Δόξα με 2 γκολ έχασε ο Παναγιωτίδης που πλάσαρε άουτ. Στο 20' ο Τριμπόνιας με κοντινό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και άουτ. Στο 24' ο Αποστολίδης αρχικά με σουτ από τη γραμμή στο "Γ" της εστίας του Μακρυωνίτη ισοφάρισε σε 1-1 και ένα λεπτό μετά και πάλι ο Αποστολίδης με συρτό σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από το σώμα του Μακρυωνίτη και έκανε το 1-2. Ο τερματοφύλακας της Δόξας στη συνέχεια σταμάτησε τα σουτ των Τριμπόνια και Κιοσέ.

Στο β' ημίχρονο, δύο φορές ο Παναγιωτίδης προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Πονηρός κατάφερε και στις δύο περιπτώσεις να αποκρούσει.

Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος (ΕΠΣ Μεσσηνίας).

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Μακρυωνίτης, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας (80' Γκ. Πέπα), Δρόσος (60' Κ. Ασημακόπουλος), Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (63' Λεβέντης).

 

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Νώτης, Κιοσές, Σκεντεράι, Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας (85' Τσόφλιος), Αποστολίδης (92' Κονταρτζής), Σελμανάι (90' Καραλής).