Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 14:35

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΕΡΑΝΗ 7-0: Την υποχρέωσε σε μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας της

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΕΡΑΝΗ 7-0: Την υποχρέωσε σε μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας της

Ιδανικότερος τρόπος να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Αναγέννηση στο κύπελλο δεν υπήρχε για τον Πανθουριακό, από αυτό το... απίστευτο 7-0 επί της Εράνης, το Σάββατο στο γήπεδο Ασπροχώματος.

Η ομάδα του Γ. Αργυρόπουλου μετέτρεψε σε... σάκο του μπόξ τη Φιλιατρινή ομάδα και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Αναγέννησης με τον Απόλλωνα, ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η ήττα με 7-0 είναι η πιο βαριά στη σύγχρονη ιστορία της Εράνης και η 17η Δεκεμβρίου 2016 θα είναι μια από τις "μαύρες σελίδες" στην ιστορία της μεγάλης Φιλιατρινής ομάδας. Οι "πράσινοι" δεν μπήκαν καθόλου στο πνεύμα του αγώνα και ήδη στο πρώτο ημίωρο έχαναν με 4-0, έχοντας πετάξει... λευκή πετσέτα. Μπορούν να υστερούν σε ποιότητα έναντι του Πανθουριακού, αλλά το άσχημο είναι πως δεν υπήρχε πάθος, ποδοσφαιρικός εγωισμός και μια κάποια αντίδραση. Και όλα αυτά με τους γηπεδούχους να παίζουν στο... ρελαντί από το 30' μέχρι το φινάλε!

4-0 μέχρι το 30'

Στο 6' ο Μουστάκας νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Λυμπερόπουλο, όμως στο 9' άνοιξε το σκορ... Ο Μιγκάκης σέντραρε και ο Πανταζής αφού κοντρόλαρε και άψογο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 18' ο Παντσιώτης έδωσε κάθετα στον Χελά που πλάσαρε, ο Λυμπερόπουλος έδιωξε με τα πόδια και ο Ντόκο με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το 2-0.

Η ομάδα της Θουρίας ήταν καταιγιστική και στο 25' ο Μουστάκας με εκτέλεση φάουλ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Η πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων καταγράφηκε στο 27' με τον Κόλλια να σουτάρει και τον Σταθά να αποκρούει.

Η Εράνη έπαιζε με ευθεία στην άμυνα και αρκετά ψηλά, με συνέπεια οι γηπεδούχοι με κάθετες πάσες να βγαίνουν συνέχεια φάτσα με τον Λυμπερόπουλο... Σε μια από αυτές στο 30' ο Μουστάκας έδωσε κάθετα στον Ντόκο που με δυνατό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" για το 4-0, πετυχαίνοντας το πιο όμορφο γκολ της συνάντησης.

Από εκείνο το σημείο ο Πανθουριακός κατέβασε στροφές μετά και από εντολή του προπονητή του και αρκέστηκε στην κυκλοφορία της μπάλας.

Αλλα 3 γκολ στο β' ημίχρονο 

Στο β' ημίχρονο το τέμπο του ματς ήταν σαφώς πιο αργό με την ομάδα του Νίκου Φρούσου να μην μπορεί να αντιδράσει και να αδυνατεί να βγάλει φάσεις.

Στο 62' το φάουλ του Χρονόπουλου έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Η ομάδα της Θουρίας χωρίς να φορτσάρει πέτυχε άλλα τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο... Στο 65' ο Πανταζής έβγαλε τετ α τετ τον Χελά και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 5-0.

Στο 78' ήταν η σειρά του Κάνιστρα να χριστεί σκόρερ με άψογη εκτέλεση φάουλ (6-0). Το... μαρτύριο της Εράνης τελείωσε στο 83' με τον Μιγκάκη να σεντράρει και τον Χελά από κοντά με πλασέ να γράφει το τελικό 7-0.

Ενα από τα πιο εύκολα και ξεκούραστα παιχνίδια της διαιτητικής του καριέρας ήταν το Σαββατιάτικο για τον Δημήτρη Νίκα και τους βοηθούς του Σερεμέτη και Γεωργαντά.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Ντόκο (46' Κάνιστρας), Παντσιώτης, Σεφεράσι (46' Αντωναίος), Κλουβάτος, Καράμπελας, Πετρόγιαννης (71' Κάιας), Χελάς, Πανταζής, Μιγκάκης, Μουστάκας.

 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Βλάμης (71' Μπουρδέκας), Πέππας, Μιχαλακόπουλος, Κώτσος, Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος, Δημόπουλος, Νικολακόπουλος (52' Χότι), Κόλλιας (33' Διονυσόπουλος), Γριβοκωστόπουλος.