Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 12:32

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-1: Μείωσε την διαφορά από την κορυφή

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Αναγέννηση κέρδισε προχθές στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, τον Α.Ο. Διαβολιτσίου με 2-1 και πλησίασε στους πέντε βαθμούς την πρωτοπόρο Καλαμάτα.

 

Η "Μπάρτσα" δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όλες από τους παίκτες της μεσαίας και της επιθετικής γραμμής, αλλά αξιοποίησε μόλις δύο από αυτές. Στο πρώτο μέρος οι παίκτες της δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, αλλά το έκαναν στην επανάληψη, αφού χρειάστηκε να ξεπεράσουν το γκολ της ισοφάρισης, που ήρθε αμέσως μετά το 1-0.

 

Το Διαβολίτσι είχε δύσκολο έργο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, καθώς παρατάχθηκε στον αγώνα με απουσίες βασικών παικτών (Τσουκάλης, Τσουκαλάς, Αθανασόπουλος, Σταματόπουλος). Παρά τις απουσίες πάλεψε όσο μπορούσε, έδειξε χαρακτήρα και έκανε την προσπάθεια του μέχρι το τέλος για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Στο β΄ημίχρονο τα γκολ

 

Στο 65' ο Τρίψας με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την Αναγέννηση. Άμεσα απάντησαν οι φιλοξενούμενοι και στο επόμενο λεπτό ο Θεοδωρόπουλος με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή "έγραψε" το 1-1. Στο 80' από σέντρα του Τριανταφύλλακη ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Κουτίβα, την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 2-1.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Γερμάνης, Τριανταφυλλάκης, Κανελλόπουλος, Αργυρόπουλος, Δουρούμης, Δασκαλάκης, Τρίψας, Μουλιάτος, Μάρης, Κορομηλάς (80' Πανταζής).

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Παπαδογιάννης, Εμμανουήλ, Μπαλόπουλος, Κουτίβας, Διαγούπης, Κρεμύδας, Ζάκκας, Θεοδωρόπουλος, Καλογερόπουλος, Ντουμάνι (85' Τσαουσάι).