Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 13:57

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-2: "Απέδρασε" στο 84' με Κάνιστρα!

Γράφτηκε από τον

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε χθες ο Πανθουριακός από τους Γαργαλιάνους κερδίζοντας τον Τέλλο Αγρα με σκορ 1-2.

Αυτό ήταν το πέμπτο διπλό για το συγκρότημα του Γ. Αργυρόπουλου που έμεινε στο -5 από την Καλαμάτα και σημείωσε την τέταρτη σερί νίκη του.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Χελά, όμως ο πολύ καλός χθες Αγρας κοίταξε στα μάτια την ομάδα της Θουρίας και ισοφάρισε με τον Ερέκι στο 75'. Ομως στο 84' ο Κάνιστρας λύτρωσε την ομάδα του γράφοντας το 1-2.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το ντεμπούτο του Νίκου Τσίμπιτση για τον Αγρα και του Δημήτρη Κουρούπη για τον Πανθουριακό.

Προηγήθηκε με Χελά, ισοφάρισε με Ερέκι 

Στο 10' ύστερα από κακή συνεργασία Εμμανουήλ - Λαμπίρη, ο Κάνιστρας έκλεψε την μπάλα και έδωσε στον Χελά που με πλασέ σε κενή εστία έγραψε 

το 0-1.

Η ομάδα του Σ. Τσίκινη όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση της και με την συμπαράσταση 300 και πλέον φίλων της, πίεσε την εστία του Καλλιντέρη ειδικά στο β' ημίχρονο.

Η ισοφάριση για τους "ερυθρόλευκους" ήρθε στο 75' με τον καλύτερο τους παίκτη, τον Αλέξανδρο Ερέκι με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή (1-1).

Ομως ο Πανθουριακός στάθηκε πιο τυχερός και στο 84' έφτασε στο νικητήριο γκολ μετά από σέντρα του Ντόκο και κεφαλιά του Κάνιστρα (1-2).

Στο 88' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Λ.Ν. Ανδρώνη για διαμαρτυρία. 

Το ματς σφύριξε ο Ζαρακοβίτης και βοηθοί ήταν οι Γιαννέτσος και Παναγιωτόπουλος.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Εμμανουήλ, Τζωρτζίνης, Γεωργόπουλος, Μπουντάς, Μπούμπα, Διακουμής, Ερέκι, Γεωργακόπουλος (70' Νικολόπουλος), Τσίμπιτσης, Κοντογόνης (62' Λ. Ν. Ανδρώνης).

 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Παντσιώτης, Μιγκάκης, Σεφεράσι, Οδεμισιώτης, Καράμπελας, Μουστάκας, Κουρούπης (74' Ντόκο), Χελάς, Πανταζής (89' Φιλίππου), Κάνιστρας (87' Πετρόγιαννης).

 

Φωτό: gargalianoionline.gr