Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 14:27

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 0-0: Δίκαιη μοιρασιά

Γράφτηκε από τον

 

Δίκαιη μοιρασιά είχαμε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο της Μεγαλόπολης, η τοπική Δόξα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Αιολικό με το οποίο άνοιξε η 15η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια διπλή ευκαιρία στο α' 45λεπτο με τον Λάλα  και μια στις αρχές της επανάληψης για να προηγηθούν στο σκορ, αλλά δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν. Στο β' ημίχρονο η Δόξα έγινε πιο απειλητική και δημιούργησε τρεις καλές φάσεις (3 τετ-α-τετ) για γκολ, όμως δεν τις αξιοποίησε και έτσι οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Οι φάσεις

Στο 7' ο Λάλας με ισάριθμα σουτ δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Εμ. Χρήστου, ο οποίος με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 56' ο Ιωαννίδης με σουτ από πλάγια θέση προσπάθησε να σκοράρει, όμως και πάλι ο Εμ. Χρήστου αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 80' ο Νάνος βγήκε μόνος απέναντι στον Ζαχαρή πρόλαβε την έξοδο του και έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνοντας την μπάλα να φύγει άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 85' ο Δ. Λυμπερόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ζαχαρή, έκανε το πλασέ για να περάσει η μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 87' ο Παναγιωτόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Αιολικού έκανε το πλασέ, αλλά ο τελευταίος κατάφερε να μπλοκάρει.

Διαιτητής ήταν ο Ρούσος από την ΕΠΣ Κορινθίας.

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Εμ. Χρήστου, Λεβέντης, Παναγιωτόπολος, Νάνος, Κ. Ασημακόπουλος, Αθ. Ασημακόπουλος (86' Κούβαλης), Πρικας (91' Ε. Πέππα), Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος (67' Καλεμάκης), Δ. Λυμπερόπουλος. 

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ζαχαρής, Κρητικός, Τόλιας (46' Ιωαννίδης), Τάχιας, Παληγεώργος, Κριπηντήρης, Λάλας (83' Χρήστου), Κεσίδης, Μπορούς (80' Αμπντούλ Αζάκ), Μανουσάκης, Ευσταθίου.