Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 14:54

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΡΑΝΗ 3-1: Συνέχισε την ανοδική πορεία

Γράφτηκε από τον

 

Πιο ουσιαστικός αποδείχθηκε ο Απόλλωνας Καλαμάτας και νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου στο "Γ. Λουκαρέας" την Εράνη με 3-1 συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του στο πρωτάθλημα. 

Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος με δύο γκολ και ένα ο Σκαφιδάς οδήγησαν την Καλαματιανή ομάδα στη νίκη, η οποία έκανε ακόμη ένα βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Τον ίδιο στόχο έχει και η Εράνη, η οποία μπορεί να στάθηκε καλά στο προχθεσινό ματς, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, κάποιες από τις φάσεις που δημιούργησε κυρίως με τον Διονυσόπουλο, αλλά και τον Χρονόπουλο, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Φάσεις - γκολ

Στο 8' από λάθος του Φέστα ο Κώτσος πήρε την μπάλα και έκανε τη διαγώνια πάσα για το Χότι αυτός έφτασε στην περιοχή και πάσαρε στην απέναντι πλευρά για τον Διονυσόπουλο, ο οποίος βγήκε φάτσα με τον Αντωνόπουλο, όμως δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 24' ο Μανωλόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Λυμπερόπουλο και κατέληξε στη αριστερή γωνία της εστίας του και έγινε έτσι το 1-0. Στο 29' ο Σκαφιδάς μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία "έγραψε" το 2-0. Στο 38' ο Διονυσόπουλος μπήκε περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ μπορούσε να την γυρίσει στο πέναλτι όπου ήταν μόνος του ο Χρονόπουλος. Στο 39' ο Μπούρας στην προσπάθεια του να πάρει καλή θέση στην άμυνα, έσπρωξε και έριξε στο έδαφος τον Σπυρόπουλο και ο Αλεξέας σφύριξε το πέναλτι. Ο Κώτσος ευστόχησε από τα 11 βήματα και μείωσε σε 2-1. Στο 40' σουτ του Χότι από τη γραμμή της περιοχής δεν ανησύχησε τον Αντωνόπουλο που μπλόκαρε. Στο 45' ο Μανωλόπουλος δεν βρήκε χώρο για σουτ και "έστρωσε" σε Δασκαλάκη αυτός σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 48' ο Σκαφιδάς μπήκε περιοχή σούταρε η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ από το καθετο δοκάρι. Στο 77' ο Βουρνάς βγήκε μόνος απέναντι στον Λυμπερόπουλο, όμως το έφυγε το κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία για να σκοράρει. Ενα λεπτό μετά ο Δ. Τσουλάκος έκανε το κοντινό σουτ, όμως ο Λυμπερόπουλος είχε κλείσει τη γωνία του και απέκρουσε. Στο 85' σέντρα του Δασκαλάκη για τον αμαρκάριστο Μανωλόπουλο, ο οποίος με ωραία φαλτσαριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Λυμπερόπουλου και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 90' μπροστινή μπαλιά του Νικολακόπουλου για τον Χρονόπουλο, αυτός έφτασε στην περιοχή έκανε το συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι

Ακυρωθέν γκολ

Στο 37' φάουλ του Χρονόπουλου από πλάγια θέση ο Διονυσόπουλος πετάχθηκε στο β' δοκάρι και με κεφαλιά σκόραρε, όμως  με την υπόδειξη του βοηθού Σερεμέτη ο διαιτητής Αλεξέας ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Φέστας (82' Μάραντος), Μπούρας, Μπιζίμης, Δασκαλάκης, Γρ. Παπαγεωργίου, Δ. Τσουλάκος, Αλεβίζος, Σκαφιδάς (66' Βουρνάς), Σεφεράσι (55' Ε. Τσουλάκος), Μανωλόπουλος.

 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (46' Φουντάς), Βλάμης, Πέππας, Μιχαλόπουλος (87' Στριμπάκος), Κώτσος, Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος, Σταματόπουλος (82' Νικολακόπουλος), Χότι, Διονυσόπουλος.