Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 12:55

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0: Με γκολ του Αργυρόπουλου

Γράφτηκε από τον

Το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων για 3η αγωνιστική συνέχισε η Αναγέννηση Παραλίας που το βράδυ του Σαββάτου νίκησε στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, τον Μιλτιάδη με 1-0.

Η "Μπάρτσα" είχε να αντιμετωπίσει την καλά στημένη αμυντικά ομάδα του Πύργου, έτσι οι πολλές ευκαιρίες που είχε στη διάρκεια του ματς δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, παρά μόνο μια φορά. Συγκεκριμένα στο 38' ύστερα από κόρνερ του Τρίψα ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Νωρίτερα ο Μιλτιάδης είχε δύο χαμένα τετ α τετ με τους Βέλλη και Παυλόγιαννη για να ανοίξει το σκορ. Σημαντική ευκαιρία για δεύτερο γκολ ήταν και αυτή στο 73' όταν ο Τρίψας με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας, με βοηθούς διαιτητές τους Ζαρακοβίτη, Γιαννέτσο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Γερμάνης, Κορομηλάς, Δουρούμης, Βεργόπουλος, Δασκαλάκης (84' Μάντης), Αργυρόπουλος, Μουλιάτος (70' Μπαλαλάς), Τρίψας, Μάρης, Τριανταφυλλάκης.

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αλεξόπουλος, Ταχίρι, Βέλλης, Γαλάνης, Διαμαντόπουλος, Κάππος, Κοτσίρης, Παλιάς, Βασιλόπουλος, Τσέρτος, Παυλόγιαννης.