Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 13:32

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-4: Ανετο διπλό με Μπίσα και Λαθύρη

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-4: Ανετο διπλό με Μπίσα και Λαθύρη

Μετά από δύο ατυχή εντός έδρας αποτελέσματα ο Πάμισος επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες.

Η ομάδα της Μεσσήνης νίκησε εύκολα στα Αρφαρά με 4-1 τον τοπικό Αστέρα, στον οποίο κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο ο Τάκης Βούτσας. Ετσι οι Νησιώτες φιγουράρουν στην 4η θέση της Α' τοπικής και ο Αστέρας παραμένει τελευταίος.

Τη δουλειά στο σκοράρισμα για τον Πάμισο ανέλαβαν χθες οι Φρατζέσκο Μπίσα και Βαγγέλης Λαθύρης, που πέτυχαν από δύο γκολ. Στο 10' ο Μπίσα με εξαιρετική ενέργεια από δεξιά σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Λαθύρη που σκόραρε με πλασέ. Στο 20' ο Μπίσα με προσωπική ενέργεια έκανε το 0-2 και στο 55' ο Λαθύρης με πλασέ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Ο Αστέρας μείωσε στο 83' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία Καπόγλη και στις καθυστερήσεις ο Μπίσα με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Ο Μπίσα είχε και δοκάρι.

Να σημειωθεί πως κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου παίκτη του Παμίσου Θανάση Ηλιόπουλου και οι Νησιώτες αφιέρωσαν τη νίκη στον εκλιπόντα, καθώς και στο γιο του Ηλία, που είναι αρχηγός του Παμίσου. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Βοσνάκη και Μιχαλόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ανδρέου, Π. Καπόγλης, Κουπούζος, Κωνσταντόπουλος, Μπούρης, Ηλ. Καπόγλης, Χρονόπουλος, Ξυδιάς, Καραπετιάν, Πετρ. Χαραλαμπόπουλος (70' Βανικιώτης), Σωτηρόπουλος. 

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος (46' Δρογγίτης), Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας (75' Πατσιώτης), Μωράκης, Μπερερής, Δημητρακόπουλος, Μπίσα, Παπαδόπουλος (85' Μάρκου), Λαθύρης.