Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 13:55

ΕΡΑΝΗ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-1: Σημαντική νίκη με Χρονόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-1: Σημαντική νίκη με Χρονόπουλο

Με σκόρερ τον Ανδρέα Χρονόπουλο η Εράνη ξεπέρασε το εμπόδιο του Α.Ο. Διαβολιτσίου, κερδίζοντας χθες το απόγευμα στα Φιλιατρά με 2-1.

Αυτή η νίκη σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που διεκδικούν την παραμονή τους, απομάκρυνε την Εράνη 7 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου προσπάθησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του α' μέρους, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Λυμπεροπούλου. Από εκεί και πέρα έχει παράπονα από τον διαιτητή Μπλάνα υποστηρίζοντας ότι ήταν αυστηρές οι αποβολές των Θεοδωρόπουλου και Ζάκκα, αλλά και το πέναλτι που έδωσε στην Εράνη με το οποίο πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Δύο αποβολές για ΑΟΔ

Σε ό,τι αφορά τις αποβολές στο 75' έδειξε κίτρινη στον Θεοδωρόπουλο για διαμαρτυρία, ο παίκτης δέχτηκε την κάρτα λέγοντας στον διαιτητή "ευχαριστώ" και αμέσως ο κ. Μπλάνας του έδειξε τη 2η γιατί το εξέλαβε ως ειρωνεία. Στο 82' αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Ζάκκας γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή.

Τα γκολ

Στο 30' ο Χρονόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Στις καθυστερήσεις του α' 45λεπτου, ο Εμμανουήλ έκανε τη σέντρα για τον Ζάκκα και αυτός με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 50' ο Χρονόπουλος με εύστοχο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Κουτίβα έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Εράνη σημειώνοντας το 2-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Χρονόπουλο ένα σουτ, Διονυσόπουλος 2 κεφαλιές μετά το 2-1 για να διευρύνουν το προβάδισμα τους. 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Βλάμης, Γριβοκωστόπουλος (46' Φουντάς), Πέππα, Μιχαλακόπουλος, Αναστασόπουλος, Κώτσος, Χρονόπουλος, Σπυρόπουλος, Νικολακόπουλος (46' Χότι), Διονυσόπουλος (80' Γρ. Σταματόπουλος).

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Τσουκάλης, Π. Σταματόπουλος (85' Ντουμάνι), Γκούνης (70' Μαραβέλας), Κουτίβας, Μπαλόπουλος, Κρεμύδας, Ζάκκας, Εμμανουήλ, Καλογερόπουλος, Τσουκαλάς (65' Θεοδωρόπουλος).

 

ΦΩΤΟ: filiatranet.gr