Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 14:08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-2: Δεύτερο διπλό με τέρματα στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη μετά από 8 εκτός έδρας αγώνες σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Α.Ο. Φαραί που επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Καλαμάτας στο "Γ. Λουκαρέας".

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο β' μέρος όπου οι δύο αντίπαλοι διεκδίκησαν με μεγαλύτερη διάθεση τη νίκη, αλλά αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 σε διάστημα 6 λεπτών (65'-71') και οι "ερυθρόλευκοι" κατόρθωσαν λίγη ώρα αργότερα να μειώσουν σε 2-1.

Στο 65' ο Σπανός εκτέλεσε φάουλ και ο Σταματελόπουλος με ωραία κεφαλιά "έγραψε" το 0-1. Στο 71' ο Σπανός "έκλεψε" την μπάλα από τον Πολυμενέα και με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 80' από κάθετη πάσα του Φέστα ο Μάλαμας με ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2.

Ο Α.Ο. Φαραί στο 75' έχασε διπλή ευκαιρία για 3ο γκολ, όταν σουτ του Πιτσιλή απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος και στην επαναφορά νέο σουτ του Τσέρτου αυτή τη φορά απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Άλλες καλές φάσεις για γκολ έχασαν οι Μούσα, Σαμιώτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Στ. Μπάλλας, Τσαναλίας, Πολυμενέας, Κολιός, Μπέρμπερη (88' Κοστρίβας), Ηλιόπουλος (80' Μάλαμας), Τζίφας, Αναγνωστόπουλος (66' Τσεκάνι), Μαρούδας, Φέστας.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Πιτσιλής, Κουρέας, Μούσα, Κακαλής, Σταματελόπουλος, Τσέρτος (89' Μπίτσικας), Σπανός (88' Σεριάτος), Φωτόπουλος (66' Σαμιώτης).