Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 13:52

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-5: Νέα νίκη με την επίθεση να πετά… φωτιές

Γράφτηκε από τον

Νέα επιβλητική νίκη πέτυχε το Σάββατο ο Πανθουριακός κερδίζοντας αυτή τη φορά εκτός έδρας το Α.Ο. Διαβολιτσίου με 5-1.

Η ομάδα της Θουρίας φαίνεται πως ήρθε με φόρα από το προηγούμενο παιχνίδι, όπου είχε κερδίσει στην έδρα της τον Απόλλωνα με 6-1 και συνέχισε με ανάλογη εμφάνιση, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη. Μάλιστα πέρα από τα 6 γκολ, ο Πανθουριακός είχε πολλές ευκαιρίες με τους Χελά, Ντόκο, Πανταζή, Κάνιστρα και Κλουβάτο για να φτάσει στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Πλέον βρίσκεται μόνη στη 2η θέση, μιας και η Αναγέννηση Παραλίας με την οποία ήταν μαζί έως και την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Οι γηπεδούχοι έκαναν φιλότιμη προσπάθεια για να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα, όμως οι απουσίες βασικών παικτών τους, σίγουρα έπαιξαν το ρόλο τους στο προχθεσινό παιχνίδι. Ο προπονητής Κώστας Λαμπρόπουλος δεν είχε στη διάθεση λόγω καρτών και τραυματισμών τους Καλογερόπουλο, Τσουκάλη, Αθανασόπουλο, Ζάκκα, Θεοδωρόπουλο, ενώ και ο Γκούνης που αγωνίστηκε, δεν μπόρεσε να βγάλει το παιχνίδι καθώς αποχώρησε τραυματίας.

Το σκορ άνοιξε στο 11' ο Χελάς με σουτ. Στο 20' από κόρνερ του Ντόκου, ο Σεφεράσι με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 30' ο Μουστάκας με σουτ έξω περιοχή "έγραψε" το 0-3. Στο 37' από πάσα του Κουρούπη ο Χελάς με σουτ σημείωσε το 0-4. Στο 55' από κάθετη πάσα του φιλίππου ο Πανταζής με πλασέ πέτυχε το 0-5. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 80' ο Τσουκαλάς με σουτ.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας (70' Σουλαντίκας), Μαραβέλας, Σταματόπουλος, Γκούνης (46' λ.τρ. Διαγούπης), Μπαλόπουλος, Φ. Ντουμάνι (35' Τσαουσάι), Αρ. Ντουμάνι, Εμμανουήλ, Κρεμύδας, Κουτίβας, Τσουκαλάς.

 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Παντσιώτης, Πετρόγιαννης, Σεφεράσι, Κλουβάτος, Καράμπελας, Κουρούπης (46' λ.τρ. Κάνιστρας), Μουστάκας (46' λ.τρ. Φιλίππου), Ντόκο, Πανταζής (65' Μαργαρίτης), Χελάς.