Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 20:05

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Δεν χάρηκε κανείς

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Δεν χάρηκε κανείς

Λευκή ισοπαλία είχαμε χθες το απόγευμα στο Πεταλίδι, ανάμεσα στο τοπικό Απόλλωνα και τον Ηρακλή Καλαμάτας (φώτο).

Ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί απόλυτα καμία από τις δύο ομάδες, αφού ήθελαν τη νίκη, για να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις οι γηπεδούχοι και για να πλησιάσουν την προνομιούχο τρίτη θέση οι φιλοξενούμενοι. 

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες για να κερδίσουν, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές ώστε να πάρουν τους 3 πόντους. Είχαν ευκαιρίες κυρίως με τους Καπρουλά, Κ. Κορμπή (με κεφαλιές) και Ξαρχάκο (σουτ), στη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως η κορυφαία ήταν στο 85' όταν ο Μπογκντάνι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Κουκούτσης που εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι απέκρουσε σωτήρια.

Επίσης η ομάδα του Πεταλιδίου φωνάζει και για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 40' όταν σε σέντρα του Χούτου η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, που πήγε να τη διώξει, αλλά ο διαιτητής Νικάς δεν είδε παράβαση.

Ο Ηρακλής που σίγουρα είναι ικανοποιημένος έστω και με το βαθμό της ισοπαλίας, μπορούσε να σκοράρει σε μία από τις λίγες φάσεις που δημιούργησε, στο 80' όταν ο Πραστέλλας με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ, ελάχιστα από την συμβολή των δοκαριών.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αγγ. Δαμήλος, Αρ. Δαμήλος, Πανταζόπουλος, Καπρουλάς, Χούτος, Γ. Καρδάσης, Θεριός, Μπογκντάνι, Πετρόπουλος (70' Γ. Κορμπής), Ξαρχάκος (75' Ζοτάι), Κ. Κορμπής.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Τζ. Παπαδέας, Φαράντος, Πραστέλλας, Ζαφειρόπουλος, Μπακλαβάς, Κωνσταντόπουλος, Κατσαρός (60' Μπρακούλιας), Μουρούφας (68' Γ. Παπαδέας), Γκελγκέρια, Σπαντιδέας.