Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 19:46

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΔΩΡΙΟ 3-0: Διατηρήθηκε στην τρίτη θέση

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Γρηγόρη Πανταζή (2) και Γιάννη Κανιώρο ο Αίαντας κέρδισε χθες το απόγευμα στο "Π. Μπαχράμης" το Δώριο με 3-0 και παρέμεινε στη 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί σε άνοδο στην Α' τοπική.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι, με τον Αίαντα να το ελέγχει στο μεγαλύτερο διάστημα και να φτάνει δίκαια στην επικράτηση.

Το Δώριο έδειξε καλή εικόνα στο α' ημίχρονο, όπου θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε μία από τις φάσεις που δημιούργησε και να έχει διαφορετική εξέλιξη το παιχνίδι. 

Φάουλ ή γκολ;

Η φάση που έγινε στο 24' σίγουρα θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Ο Αρβανίτης εκτέλεσε φάουλ σχεδόν από το κέντρο, ο Μπαχράμης επιχείρησε έξοδο και σπρώχτηκε από αντίπαλο του και έχασε την επαφή του με την μπάλα που πέρασε έσκασε στο έδαφος και σχεδόν πάνω στη γραμμή την απομάκρυνε ο Π.-Α. Παπαγιαννόπουλος, με τους ανθρώπους του Δωρίου (η φάση έγινε στην πλευρά που ήταν ο πάγκος των φιλοξενούμενων) να διαμαρτύρονται έντονα σε Τάγαρη (βοηθός διαιτητής) και Γκούμα (διαιτητής) ότι η μπάλα είχε περάσει τουλάχιστον ένα μέτρο τη γραμμή τέρματος και έπρεπε να μετρήσει το γκολ, ενώ από την άλλη μεριά και οι άνθρωποι του Αίαντα, ζητούσαν να υποδειχθεί φάουλ στον Μπαχράμη. Ο κ. Γκούμας δεν διαπίστωσε φάουλ αλλά ούτε και γκολ και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

Φάσεις - γκολ

Στο 4' κόρνερ του Διονυσόπουλου στο πέναλτι σχεδόν πετάχτηκε ο Ζαγαρέλος έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα σχεδόν από το κάθετο δοκάρι. Στο 14' ο Διονυσόπουλος εκτέλεσε κόρνερ ο Ζαγαρέλος πρόλαβε τον Δήμα και πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στον Πανταζής ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 19' ο Βεσέλης έκανε το σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής και η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 31' μακρινό φάουλ του Αρβανίτη στην περιοχή ο Βεσέλης βγήκε πρώτος στην μπάλα, όμως έκανε αδύναμο πλασέ και μπλόκαρε ο Μπαχράμης. Στο 37' ο Βεσέλης με φάουλ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 2ό λεπτό των καθυστερήσεων ο Βεσέλης και πάλι εκτέλεσε φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής, όμως ο Μπαχράμης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Στο 52' ο Αλεξανδρόπουλος έκανε τη σέντρα στην απέναντι πλευρά για τον Αντεμάι, αυτός κοντρόλαρε και πάσαρε στον Πανταζή, ο οποίος με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Δήμα και "έγραψε" το 2-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το 2ο προσωπικό του γκολ. Στο 67' σουτ του Μιχαλόπουλου από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ενα λεπτό μετά συρτό σουτ του Μπουραντώνη μπλόκαρε ο Μπαχράμης. Στο 70' ο Κατσίβας άφησε την μπάλα στον Βεσέλη και αυτός έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε στο 72' φάουλ του Μιχαλόπουλου έξω από την περιοχή. Στο 78' ο Μιχαλόπουλος έκανε το διαγώνιο σουτ και στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Κανιώνιος, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, καθώς είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι ένα λεπτό νωρίτερα, με πλασέ την έστειλε αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, κάνοντας έτσι το 3-0.

Διαιτητής ήταν ο Γκούμας και βοηθοί οι Ταβουλαρέας, Τάγαρης. Ο τελευταίος αντικατέστησε τον Γαλακούτη που είχε οριστεί αρχικά. 

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρέλος, Λαγωνικάκος, Π.-Α. Παπαγιαννόπουλος, Παλιατσέας, Διονυσόπουλος (77' Κανιώρος), Μιχαλόπουλος, Πανταζής (81' Ζαφείρης), Αντεμάι, Περιβολάρης (58' Μασουρίδης).

 

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος, Κομάν, Κωστέας, Αρβανίτης, Ζέππος, Τασιόπουλος (54' Κατσίβας), Πετριτάι, Βεσέλης, Μπόρα (46' Μπουραντώνης), Σταμάτης.