Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 14:42

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-3: Τέταρτη σερί νίκη!

Γράφτηκε από τον

Ενα 20λεπτο χρειάστηκε ο Α.Ο. Φαραί για να πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδι, κερδίζοντας το απόγευμα του Σαββάτου στην Ανδρούσα την τοπική ομάδα με 3-0.

Η Καλαματιανή ομάδα που πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία φέτος παρέμεινε για 11ο σερί παιχνίδι αήττητη, ενώ σημείωσε το 3ο συνεχόμενο τρίποντο. 

Η Ανδρούσα που αγωνίζεται για την παραμονή της στην κατηγορία δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες της μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί της Α.Ε. Αβίας. Βέβαια είχα μια αξιόλογη φάση στο 69' για να προηγηθεί στο σκορ και να έχει διαφορετική εξέλιξη το ματς, αλλά δεν μπόρεσε ο Τσέλα να σκοράρει. Έτσι δύο λεπτά δέχτηκε το γκολ και από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν και για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 63' σε χέρι του Κουρέα που έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ, ύστερα από σέντρα του Μαραγκούλια. Ο διαιτητής Πλακογιάννης ήταν κοντά στην φάση δεν διαπίστωσε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Φάσεις - γκολ

Στο 50' ο Σπανός βγήκε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρακάκη έκανε το πλασέ όμως ο νεαρός τερματοφύλακας κατάφερε να αποκρούσει. Στο 55' κόρνερ του Κουρέα στο β' δοκάρι, εκεί ο αμαρκάριστος Καπακλής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 65' μετά από ωραία ενέργεια ο Σπανός γύρισε την μπάλα στην περιοχή για τον Μούσα, τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και την έδιωξαν πάνω όμως στον Κακαλή, ο οποίος έκανε αμέσως το σουτ  και την έστειλε άουτ, σύριζα σχεδόν από το κάθετο δοκάρι. Στο 69' μετά από ωραία προσπάθεια ο Τσέλα βγήκε απέναντι στον Μάρη έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στη γραμμή και πρόλαβαν οι αμυντικοί και την έδιωξαν κόρνερ.

"Καθάρισε" μετά το 70' 

Στο 71' ο Σπανός με μακρινό φάουλ πέτυχε το 0-1. Στο 76' ο Πιτσιλής "έκλεψε" την μπάλα και με ωραία προσπάθεια απέφυγε κάποιους αντιπάλους του μπήκε στην περιοχή και διαγώνιο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 80' από ωραίο συνδυασμό Σπανού - Πιτσιλή - Τσέρτου, αυτός "έκοψε" την μπάλα στη περιοχή και ο Σταματελόπουλος με πλασέ σημείωσε το 0-3.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Θεοδωρακάκης, Τσώνης (80' Βοσνάκης), Ιμεράσι, Βαβαρούτσος, Αντωναίος, Μαραγκούλιας, Τσέλα, Καλογερόπουλος (85' Ανδριανόπουλος), Γεωργιόπουλος, Θεοδοσόπουλος (70' Δέδες), Βλαχόπουλος. 

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Πιτσιλής, Κουρέας, Μούσα, Σεριάτος (77' Σταματελόπουλος), Φωτόπουλος (62' Τσέρτος), Σαμιώτης (55' Πάχης), Σπανός, Κακαλής.