Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 15:08

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-2: Στο 88' πήραν το βαθμό οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Διαβολίτσι ανάμεσα στον τοπικό Α.Ο.Δ. και τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Οι γηπεδούχοι που λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ, όταν ο Απόλλωνας σε δύο φάσεις στο 1ό και στο 10ό λεπτό έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ, κατόρθωσαν σε διάστημα 3 λεπτών να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 2-0 και φάνηκε ότι θα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των τριών πόντων. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν και στο τέλος αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με λίγη τύχη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2 γκολ διαφορά, μέσα στο πρώτο 10λεπτο. Στη συνέχεια βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά αντέδρασε μειώνοντας λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά, ένας πρώην παίκτης του Διαβολιτσίου, ο Βουρνάς διαμόρφωσε το τελικό 2-2, δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους. Το ματς ήταν ιδιαίτερο και για τον προπονητή του Απόλλωνα Μιχάλη Φασουλή, αφού ήταν πριν στον πάγκο του Διαβολιτσίου.

Φάσεις - γκολ

Μόλις στο 1' ο Κούτρης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κατσαρέα, έκανε το πλασέ όμως η μπάλα έφυγε σύριζα από το κάθετο δοκάρι. Στο 10' ο Φωτιάδης έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Το σκορ άνοιξε στο 24' ο Τσουκαλάς με σουτ και στο 27' ο Μπαλόπουλος με κεφαλιά "έγραψε" το 2-0. Στο 35' από φάουλ του Μανωλόπουλου ο Ν. Παπαγεωργίου με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 88' ο Βουρνάς με σουτ βολέ έστειλε την μπάλα στο δεξί  "Γ" της εστίας του Κατσαρέα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με λιγότερους παίκτες γιατί είχαν τρεις αποβολές. Συγκεκριμένα στο 75' ο Τσουκαλάς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο (για τον ίδιο λόγο είχε δεχτεί την 1η κίτρινη στο 35') και στο 92' αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα οι Μπαλόπουλος και Ν. Παπαγεωργίου γιατί διαπληκτίστηκαν.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς διαιτητές τους Λάμια και Τσίρμπα.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Μαραβέλας, Εμμανουήλ (74' Τσουκάλης), Κρεμύδας, Μπαλόπουλος, Καλογερόπουλος, Ζάκκας, Σταματόπουλος, Τσουκαλάς, Α. Ντουμάνι (93' Διαγούπης), Θεοδωρόπουλος (83' Κουτίβας).

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Ξυδιάς (57' Στ. Τσουλάκος), Μπούρας (51' Γρ. Παπαγεωργίου), Δασκαλάκης, Ν. Παπαγεωργίου, Αλεβίζος, Δ. Τσουλάκος (75' Βουρνάς), Τρικουράκης, Κούτρης, Φωτιάδης, Μανωλόπουλος.