Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 17:59

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΔΩΡΙΟ 5-3: Παραμένει στην 3η θέση σε ματς με... αγγλικό σκορ

Γράφτηκε από τον
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΔΩΡΙΟ 5-3: Παραμένει στην 3η θέση σε ματς με... αγγλικό σκορ

Την ξέφρενη πορεία του συνέχισε το Ασπρόχωμα, που το Σάββατο επικράτησε εντός έδρας με 5-3 του Δωρίου.

Αυτή ήταν η 6η σερί νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει φέρει την ομάδα του Ασπροχώματος μέσα στην πρώτη 3άδα και στις θέσεις που οδηγούν σε απευθείας άνοδο στην Α' τοπική.

Το δρόμο προς την άνετη επικράτηση έδειξε ο Αντώνης Φίλιος, που έκανε ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, όπου εκτός από την εμφάνιση έβαλε 3 γκολ και είχε ως άξιο συμπαραστάτη του, τον Αρ. Ηλιόπουλο, ο οποίος πέτυχε τα άλλα δύο γκολ. Γενικά όλοι οι παίκτες συνέβαλαν ώστε το Ασπρόχωμα να φτάσεις σχετικά εύκολα στην κατάκτηση των τριών πόντων. Να σημειωθεί ότι οι νικητές αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες βασικών παικτών. Λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκαν οι Τσίρμπας, Κουραμπάς, Ζαφειρόπουλος, ο τραυματίας Βασιλόπουλος και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Θεοδωρόπουλος, Ρ. Χατζηπαναγιώτης

Αντίθετη πορεία ακολουθεί το Δώριο που για 4ο σερί παιχνίδι γνώρισε την ήττα και πλέον βρίσκεται 10 πόντους πίσω από τις θέσεις της ανόδου. Το ότι προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 2' δεν αποδείχθηκε αρκετό ώστε να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι, καθώς στη συνέχεια το Ασπρόχωμα, κατόρθωσε να περάσει μπροστά με 3-1 και η λήξη του ημιχρόνου το βρήκε να προηγείται με 4-2. Έτσι έγινε πιο δύσκολο το έργο για το Δώριο ώστε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο 2' ο Κατσίβας με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 10' ο Αρ. Ηλιόπουλος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 14' ο Φίλιος με σουτ πέτυχε το 2-1. Ο έμπειρος επιθετικός στο 27' με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Δήμα και "έγραψε" το 3-1. Στο 37' ο Σταμάτης με πλασέ μείωσε προσωρινά σε 3-1 και στο 42' ο Αρ. Ηλιόπουλος με σουτ σημείωσε το 4-2. Στο 63' Φίλιος με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-2. Στο 70' ο διαιτητής Τουρλομούσης σφύριξε πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπόρα από τον Γυφτέα και ο Κατσίβας με εύστοχη εκτέλεση μείωσε 5-3.

Το Δώριο είχε την ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο το σκορ, όταν στο 85' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκιάτα από Βεργόπουλο. Το εκτέλεσε ο Κατσίβας και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 87' ο Γ. Χατζηπαναγιώτης "έκοψε" συρτά την μπάλα για Φίλιο και Ντάση, οι οποίοι σχεδόν πάνω στη γραμμή μπερδεύτηκαν και έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρουν.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γιαννακόπουλος, Μπάκας (53' Σακκάς), Λέκκας, Βεργόπουλος, Λούτα, Παπανικολόπουλος, Γυφτέας, Πετσόπουλος (63' Γ. Χατζηπαναγιώτης), Φίλιος, Αρ. Ηλιόπουλος, Ντάσης.

 

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Μεμά (46' Γεωργιόπουλος), Κομάν, Κωστέας (46' Μπόρα), Πετράκος, Ζέππος, Γκιάτα, Πετριτάι, Κατσίβας, Σταμάτης, Παπαδόπουλος (71' Αρβανίτης).