Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 18:15

ΔΩΡΙΟ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-1: Διατηρήθηκε στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Μπάλα η Σπερχογεία έφυγε το Σάββατο από το Δώριο με τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 1-0.

Οι "ταύροι" πήραν σπουδαίο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση της 1ης θέσης και την επιστροφή τους στην Α' τοπική. Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία από την στιγμή που η Σπερχογεία αναγκάστηκε να αγωνιστεί για 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 23' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για μαρκάρισμα ο Θ. Δημητρίου (η 1η για διαμαρτυρία). Η σωστή διαχείριση του παιχνιδιού από τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες έφερε το θετικό αποτέλεσμα και διατηρεί την ομάδα στην κορυφή της Α1 τοπικής.

Το Δώριο μπορούσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως σε τρεις από τις φάσεις που είχε στη διάρκεια του ματς δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Τσούλου. Μάλιστα η τελευταία ήταν στις καθυστερήσεις, όπου θα μπορούσε να ισοφαρίσει.

Το Δώριο με το παραπάνω αποτέλεσμα μετράει συνολικά 5 ήττες, οι τρεις εντός έδρας και οι δύο εκτός και παραμένει  στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Φάσεις - γκολ

Ο Παγώνης λίγο έλειψε στο 1ό λεπτό του αγώνα να ανοίξει το σκορ όμως σούταρε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχαν στη συνέχεια ισάριθμα σουτ του Μπάλα (2) και του Θ. Δημητρίου στο α' μέρος.

Στο 48' μετά από κόρνερ του Δικαίου ο Μπάλας με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 68' από σουτ του Βεσέλη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ περνώντας δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 80' ο Κατσίβας με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 90' ο Γκιάτα προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας φάουλ, όμως ο Τσούλος έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε γλιτώνοντας την εστία του από την παραβίαση.

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος, Κομάν, Πετράκος, Πετριτάι, Ζέππος, Μπόρα (70' Μεμά), Γκιάτα, Κατσίβας, Σταμάτης, Παπαδόπουλος (46' Βεσέλης).

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Θ. Δημητρίου, Μπαλαούρας, Μοσχίδης, Γ. Δωδέκατος, Ζουμπόπουλος, Δικαίος (90' Γ. Δημητρίου), Μπάλας, Χριστόπουλος (85' Μποντιώτης), Ι.Ν. Γιακουμής (72' Ι. Καραχάλιος), Παγώνης.