Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 15:13

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 1-0: Νίκη - "οξυγόνο" με Ξαρχάκο

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Γιάννη Ξαρχάκου στο 65' ο Απόλλωνας Πεταλιδίου νίκησε με 1-0 τον Ακρίτα Κορώνης και απέχει έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στον αντίποδα η Κορώνη μετά τη 2η σερί ήττα, απομακρύνθηκε αισθητά από την τρίτη θέση που οδηγεί στην άνοδο στην Α' τοπική. 

Με 10 παίκτες από το 1ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν σε όλο το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ο Χοτζόλι αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα (η 2η για χτύπημα εκτός φάσης), ενώ στο 75' αποβλήθηκε επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μάραντος για έντονη διαμαρτυρία. 

Σ' ένα ματς που είχε ένταση εντός και αγωνιστικού χώρου και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Να σημειωθεί ότι η Κορώνη είχε δοκάρι σε σουτ του Μουτζούρη στο 22'. 

Το 1-0 σημειώθηκε, όπως προαναφέραμε στο 65'. Ο Αντωνίου σέντραρε για τον Ξαρχάκο που έκανε κεφαλιά, ο Σπυρόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ξαρχάκος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Γεωργαντάς με βογθούς τους Ταβουλαρέα και Μιχαλόπουλο. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Κάρλος, Δαμήλος (35' Κοστόφ), Χούτος, Παναγόπουλος (55' Γ. Κορμπής), Καπρουλάς, Γ. Καρδάσης, Αντωνίου, Κ. Κορμπής, Ρ.  Μπογντάνι, Ξαρχάκος, Ζοτάι (90' Ο. Μπογκντάνι)

 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Σαρέλας, Σιψάς, Παναγιωτόπουλος, Χοτζόλι, Μάραντος, Μουτζούρης, Μπλάνας (85' Φωτεινάκης), Τσάνι, Σταμάτης, Μαθιόπουλος.