Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 15:32

Επιστρέφει στο Στάδιο η Αναγέννηση Παραλίας

Γράφτηκε από τον

Στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας θα υποδεχτεί το Σάββατο την Α.Ε. Αβίας η Αναγέννηση Παραλίας.

Ο φιλόδοξος σύλλογος αφήνει μετά από τέσσερις μήνες το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ και επιστρέφει στο Στάδιο όπου είχε δώσει τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος με Εθνικό Μελιγαλά (3-0) και Κυπαρισσία.  Εκεί θα υποδεχτεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματα Αβία, Πανθουριακό, Απόλλωνα Καλαμάτας  και Πάμισο, ενώ θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Αρφαρών.

Η Αναγέννηση έπαιξε για τελευταία φορά στο Στάδιο τον Οκτώβριο και στη συνέχεια χρησιμοποίησε ως έδρα το Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο. Αφενός λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και αφετέρου διότι το Στάδιο έκλεισε για κάποιο διάστημα λόγω συντήρησης του χλοοτάπητα.

Παρελθόν ο Κορομηλάς 

Αγωνιστικά, ο Απόστολος Κορομηλάς αποτελεί παρελθόν για την Αναγέννηση Παραλίας. 

Ο 27χρονος μεσοαμυντικός αποχώρησε μετά τον τελικό του κυπέλλου με την Καλαμάτα και σύμφωνα με την ομάδα, κάτι τέτοιο είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό, μιας και ο παίκτης ήθελε να φύγει για προσωπικούς λόγους. 

 

Από εκεί και πέρα, όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Αντώνη Μαυρέα, ο οποίος θα δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά κόντρα στην Αβία. Η Αναγέννηση θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά το χαμένο τελικό, που αφήνει πικρία κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα.