Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 13:52

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με μεγαλύτερη πίεση στη Μεσσήνη, μετά την γκέλα με Φαραί

Γράφτηκε από τον

Παρότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο (από το 51') η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να κερδίσει την Κυριακή τον ΑΟ Φαραί με τον οποίο έμεινε στο 1-1 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Ήταν ένα ματς όπου οι «μελανόλευκοι» έμειναν μακριά από το καλό τους πρόσωπο καθώς μετά το 1-1 που είχε διαμορφωθεί στο 27' δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην άμυνα του Φαραί. Το χαμένο πέναλτι του Καλαντζή στο 58' θα μπορούσε να δώσει τη νίκη όπως και οι τρεις καλές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου η Καλαμάτα με τον χρόνο να πιέζει έκλεισε στην εστία του τον ΑΟ Φαραί χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Συνολικά όμως η εικόνα της Καλαμάτας ήταν πολύ μέτρια και φάνηκε για μια ακόμη φορά πως ειδικά απέναντι στις καλές ομάδες του πρωταθλήματος δεν αρκεί ένα καλό 20λεπτο για να έρθει η νίκη αλλά χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και προσοχή. 

Η "Μαύρη Θύελλα" παραμένει βέβαια πρώτη με διαφορά, όμως η δεύτερη Αναγέννηση μείωσε τη διαφορά στους 7 βαθμούς. Επιπλέον, την Κυριακή ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πάμισο στη Μεσσήνη, μια από τις παραδοσιακά πιο δύσκολες έδρες της Μεσσηνίας. 

Σε περίπτωση που η Καλαμάτα δεν κερδίσει και η διαφορά από την Αναγέννηση μειωθεί και άλλο, τότε οι «μελανόλευκοι» θα αρχίσουν να αγχώνονται ξανά για την υπόθεση τίτλος, καθώς θα απομένουν 8 αγωνιστικές αλλά και αγώνες με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία όπως ο Μιλτιάδης εκτός και οι Πανθουριακός και Αναγέννηση εντός. 

Γι' αυτό λοιπόν η Καλαμάτα ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία της για το ματς στη Μεσσήνη με στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο και η ομάδα θα πάει πάνοπλη στη Μεσσήνη.