Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 13:24

ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Με Τσιμικλή βασικό πήρε κούπα ο Αστέρας Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον

Ο Αστέρας Βλαχιώτη κατέκτησε τελικά το Κύπελλο Λακωνίας καθώς στον τελικό που έγινε την Κυριακή στη Σπάρτη επικράτησε με 2-1 της A.E. Πελλάνας Καστορείου.

Ήταν ένας αμφίρροπος τελικός που είχε έντονο Μεσσηνιακό χρώμα με τον Αστέρα να κερδίζει το ματς χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Μπούνας στο 26' με κεφαλιά και ο Σταμογιάννος στο 60' με κεφαλιά ενώ για την Ένωση είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κομιώτης στο 56'.

Στον Αστέρα, που είναι και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα διαθέτοντας ένα αρκετά μεγάλο μπάτζετ, αγωνίζεται ο πρώην μέσος της Καλαμάτας Παναγιώτης Τσιμικλής ο οποίος ήταν βασικός στον τελικό. 

Δύο παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στη Μεσσηνία, αγωνίστηκαν επίσης στον Αστέρα, ο Χάρης Μπριλάκης που είχε παίξει στην Καλαμάτα και ο Γιάννης Χρήστου που είχε παίξει στον Μεσσηνιακό. 

Από την άλλη η A.E. Πελλάνας Καστορείου έχει Μεσσηνιακός πάγκο στον οποίο βρίσκεται ο Κώστας Κλάδης με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Κουτίβα ενώ στον τελικό έπαιξε και ο Χρονόπουλος που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον αστέρα Αρφαρών. 

Το ημίχρονο του 44ου τελικού του Κυπέλλου Λακωνίας μεταξύ του Αστέρα Βλαχιώτη και της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου έληξε 1 – 0 υπέρ του Αστέρα με γκολ του Μπούνα στο 25′ μετά από σέντρα του Τσουκαλά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Γαρόζης, Τσουκαλάς, Τσώνης, Μπριλλάκης, Χρήστου, Σταμογιάννος, Τσιμικλής, Λιόσης (87′ Νίκιας Γιώργος),  Λεϊμονίτης (56′ Σαραντόπουλος), Αράπογλου (90′ Χαλίλι), Μπούνας.

 

A.E. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ: Μακρής, Γομάτος, Ζωής, Μπεντεβής, Μπακιρτζίδης, Μαρίνος (66′ Πετρούλιας), Αποστολόπουλος (26′ Μανιάτης), Χρονόπουλος, Τσαρπαλής, Κομιώτης (75′ Γεωργαντάς), Σικαλόπουλος.