Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 14:51

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κάλεσμα Μαντζούνη στον κόσμο για το ματς - γιορτή με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Την πιο μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη της 21ης αγωνιστικής στην Α' τοπική σημείωσε ο Πάμισος.

Οι Νησιώτες επικράτησαν με 5-0 του Διαβολιτσίου, ενώ είχαν 3 δοκάρια και αρκετές ακόμα ευκαιρίες. Με άλλα λόγια οι Νησιώτες μετέτρεψαν το ματς σε παράσταση για έναν ρόλο και επιβεβαιώσαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ενδεικτικό ότι στο δεύτερο γύρο μετρούν 5 νίκες και 1 ισοπαλία και έχουν ανέβει στην 3η θέση και στο -10 από την πρωτοπόρο "Μαύρη Θύελλα". 

Η Καλαμάτα είναι ο επόμενος αντίπαλος για το φορμαρισμένο Πάμισο σ' ένα ματς που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 3.30 μ.μ. στη Μεσσήνη. 

Ο Αλέξης Μαντζούνης το χαρακτηρίζει γιορτή και προσμένει από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

"Θα παίξουν οι δύο πιο "βαριές" φανέλες της Μεσσηνίας"

"Θα παίξουν οι δύο πιο "βαριές" φανέλες της Μεσσηνίας και δύο ομάδες που παίζουν περισσότερο για το θέαμα. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ματς γιορτή και καλούμε όλο τον κόσμο της Μεσσηνίας να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει θέαμα", λέει στο "Notosport" ο προπονητής του Παμίσου  Ο Αλέξης Μαντζούνης αποδίδει την καλή εικόνα μέσα στο 2017 στη δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής: 

 

"Οταν οι άλλοι έκαναν διακοπές, εμείς δουλεύαμε. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό το κάναμε με το Διαβολίτσι και βάση των ευκαιριών, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο".  Αγωνιστικά, ο Μωράκης αποχώρησε με διάστρεμμα από το κυριακάτικο παιχνίδι, αλλά εκτιμάται ότι θα προλάβει τον αγώνα με την Καλαμάτα.