Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 15:13

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΕΡΑΝΗ 0-0: Μοιρασιά στο τριφυλιακό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Κυπαρισσία και Εράνη έμειναν στο μηδέν στο τριφυλιακό ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής που έγινε χθες το απόγευμα στην Κυπαρισσία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή και τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια Εράνη που έπαιξε κυρίως αμυντικά με πρωταρχικό στόχο την ισοπαλία. Η Κυπαρισσία διατήρησε το αήττητο της έδρας της (όπου έχει 6 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 11 ματς) ενώ η Εράνη κράτησε ανέπαφη την εστία της για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. 

Η Κυπαρισσία είχε τις πρώτες δύο μεγάλες φάσεις της στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Σούπουλι να αστοχεί από καλή θέση στο 1' και το 9'. 

Στο 15' ο Καμποσιώρης έκανε τη σέντρα και ο Ζαφείρης είχε σου στο δοκάρι στην τρίτη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς. 

Στο 30' ο Σούπουλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ενώ στο 35' οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σούπουλι.

Στο β' ημίχρονο η Κυπαρισσία είχε και πάλι την υπεροχή και κάποιες καλές φάσεις με τους Κωνσταντόπουλο, Μιτρόφ και Ντιόπ. 

Η Εράνη από την άλλη θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο 78' όταν έχασε την καλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Διονυσόπουλο. 

Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσοπανάκη. 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Καμποσιώρης, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ντιοπ, Ανδρουτσής, Τσιμόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σούπουλι (75' Ανδρεόπουλος), Ζαφείρης (63' Θεοχαρόπουλος). 

 

ΕΡΑΝΗ: Σ. Λυμπερόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Πέππας, Μπουρδέκας (80' Σταματόπουλος), Βλάμης, Νικολακόπουλος, Χότι (50' Φουντάς) Αναστασόπουλος, Κώτσος, Σπυρόπουλος (35' Χρονόπουλος), Διονυσόπουλος.