Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 13:35

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ολα περνάνε από τα πόδια μας, πιστεύει ο Νίκος Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον

Μόλις δύο βαθμούς πάνω από την 15η θέση που οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα βρίσκεται ο Τσικλητήρας Πύλου, μετά την ήττα με 3-0 από την πρωτοπόρο Παναχαϊκή και τα υπόλοιπα… απρόσμενα αποτελέσματα στην 22η αγωνιστική, όπως το διπλό του Παναργειακού στον Ταύρο με το Φωστήρα. 

Ο Τσικλητήρας περνά πλέον στη βαθμολογία μόνο το Ζευγολατιό και το επόμενο εντός έδρας ματς με την 3η Ερμιονίδα έχει χαρακτήρα τελικού.

"Εχω πει εδώ και καιρό ότι θα γίνει μάχη για την παραμονή και η ομάδα που θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια θα τα καταφέρει. Πιστεύω ότι όλα περνάνε από τα πόδια μας", δηλώνει στο "Notosport" ο Νίκος Κακαλέτρης. 

Ο προπονητής της Μεσσηνιακής ομάδας σχολίασε και την ήττα από την καλύτερη ομάδα του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. "Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε ένα κενό διάστημα και το πληρώσαμε. Το ξεχνάμε γρήγορα και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με την Ερμιονίδα".  Κόντρα στην Παναχαϊκή απουσίασε ο Μπάμπης Πύλιος λόγω καρτών και θα χάσει και το εντός έδρας ματς της Κυριακής, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Σε αυτή την αγωνιστική το Ζευγολατιό θα κάνει το ρεπό του και ο Τσικλητήρας έχει την ευκαιρία με νίκη, να πάει ξανά τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε βαθμούς. Για την ομάδα της Πύλου μένουν ακόμα εφτά παιχνίδια, με δεδομένο ότι στην 30ή και τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. 

 

Η προετοιμασία για τον πρώτο… τελικό θα ξεκινήσει σήμερα το μεσημέρι.