Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 14:04

Συγγνώμη από τον κόσμο του Παμίσου ζητεί ο Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

 

Την δεύτερη εντός έδρας ήττα και πρώτη στο δεύτερο γύρο γνώρισε προχθές ο Πάμισος, με 1-0 από την Καλαμάτα.

Η ομάδα της Μεσσήνης στάθηκε καλά απέναντι στην πρωτοπόρο της Α' τοπικής, αλλά όπως και στον πρώτο γύρο, έμεινε με άδεια χέρια και πλέον υποχώρησε στην 4η θέση.

"Μας αφήνει πικρή γεύση αυτό το αποτέλεσμα, γιατί παίξαμε στα ίσα την πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος. Ενα στημένο όμως και η εμπειρία ενός παίκτη έκαναν τη διαφορά", λέει στο "Notosport" ο Αλέξης Μαντζούνης για το κυριακάτικο ντέρμπι. Ο προπονητής του Παμίσου ζητά μάλιστα συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος έδωσε δυναμικό "παρών".

"Ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο, γιατί ξέρω πόσο πολύ ήθελε αυτό το παιχνίδι Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να πάρουμε τα παιχνίδια και να του αφήσουμε μια γλυκιά γεύση, γιατί οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν. Δεν έχω πάντως παράπονο από τους παίκτες μου. Στόχος από εδώ και πέρα, είναι να διατηρήσουμε την καλή εικόνα και να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής τα νέα παιδιά". 

 

Ο Πάμισος στρέφει πλέον την προσοχή του στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο το Μιλτιάδη, όπου θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.  Η ήττα από τη "Μαύρη Θύελλα" διέκοψε το αήττητο σερί του δευτέρου γύρου, στο οποίο μετρούσε πέντε νίκες και 1 ισοπαλία και είχε να ηττηθεί από τις 15 Γενάρη και το 0-2 από την Αναγέννηση Παραλίας στη Μεσσήνη.