Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 13:35

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2: Ψυχωμένο διπλό με Σούπουλι

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2: Ψυχωμένο διπλό με Σούπουλι

Με Σούπουλι, ψυχή και έξυπνη τακτική η Κυπαρισσία νίκησε χθες στο γήπεδο του Ασπροχώματος με 2-1 τον κακό Πανθουριακό, που είχε να ηττηθεί από τις 15 Οκτωβρίου και το 1-2 με το Μιλτιάδη για την 4η αγωνιστική!  

Ο Σούπουλι "χτύπησε" στο 6' και στο 25' και οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια ήταν να μειώσουν με αυτογκόλ του Μπακόπουλου στο 93'. Η Κυπαρισσία αγωνίστηκε μάλιστα από το 74' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Αθανασόπουλου και με το Ζαφείρη κάτω από τα γκολπόστ, μιας και δεν υπήρχε αναπληρωματικός τερματοφύλακας. 

Ο ΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί στο ξεκίνημα του αγώνα, με τον Κωνσταντόπουλο να δίνει από δεξιά έτοιμο γκολ στο Σούπουλι, που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.  Το 0-1 έδωσε ψυχολογία στην Κυπαρισσία,  που απειλήθηκε για πρώτη φορά στο 19' με το Χελά, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασόπουλο που απέκρουσε. Στο 25' από κάθετη πάσα του Τσιμόπουλου, ο Σούπουλι βγήκε τετ α τετ με τον Καλλιντέρη, τον απέφυγε και με πλασέ έκανε το 0-2. Ο Πανθουριακός ήταν εγκλωβισμένος  και η Κυπαρισσία έλεγχε το ματς. Στο φινάλε του ημιχρόνου πάντως οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Παντσιώτης σέντραρε από δεξιά, ο Μπιτσάνης με κεφαλιά "κρέμασε" τον Αθανασόπουλο, αλλά ο Μιτρόφ ήταν πάνω στη γραμμή και με το κεφάλι κράτησε το 0-2. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθουριακός είχε την εδαφική περιοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να απειλήσει, με την Κυπαρισσία να κρατά εύκολα το προβάδισμα.  Στο 74' όμως ο Αθανασόπουλος αποβλήθηκε από το ρεφέρι Λάμια γιατί έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής και τερματοφύλακας ανέλαβε ο Ζαφείρης. Η Θουρία μόνο σε αυτό το διάστημα πίεσε έντονα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει άμεσα για να μπει στο ματς. Ο Χελάς στο 79' με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο και στο 87' ο Ζαφείρης μπλόκαρε την κεφαλιά του Κλουβάτου. Ο Ζαφείρης απέκρουσε μάλιστα και το σουτ του Πανταζή στο 91'. Για να έρθει με αυτογκόλ του Μπακόπουλου, έπειτα από κόρνερ το 1-2 στην τελευταία φάση του αγώνα. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Λάμιας, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Σταυρόπουλο. 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Παντσιώτης, Φιλίππου (82' Οδεμισιώτης), Σεφεράσι (48' Ντόκο), Κλουβάτος, Καράμπελας, Κουρούπης, Μουστάκας, Μπιτσάνης, Πανταζής, Χελάς.

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Καμποσιώρης, Γιαννόπουλος, Μιτροφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεόπουλος, Τσιμόπουλος, Σούπουλι, Ζαφείρης.