Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 15:11

ΠΑΜΙΣΟΣ: Βάζει πλώρη για τη 2η θέση

Γράφτηκε από τον

Την μεγαλύτερη σε έκταση σκορ φετινή του νίκη σημείωσε την Κυριακή ο Πάμισος, επικρατώντας με 6-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας.

Οι Νησιώτες ήταν ασταμάτητοι στο δεύτερο ημίχρονο και με το 15ο τρίποντο  ανέβηκαν ξανά στην 3η θέση της Α' τοπικής, ενώ έχουν μαζί με την Καλαμάτα και την καλύτερη επίθεση (57 γκολ) στην κατηγορία.  Το ζητούμενο πλέον για τον Πάμισο είναι να συνεχίσει νικηφόρα μέχρι το φινάλε ώστε να τερματίσει στη δεύτερη θέση, πίσω από την Καλαμάτα.

Εξι αγωνιστικές πριν το τέλος, ο Πάμισος απέχει 4 βαθμούς από τη δεύτερη Αναγέννηση Παραλίας, με την οποία θα αναμετρηθεί στην τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας.  Μακριά από τη Μεσσήνη θα παίξει ακόμα με τον Εθνικό Μελιγαλά, την Κυπαρισσία και τον Α.Ο. Φαραί και εντός με Ανδρούσα και Αβία. "Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύω ότι μπορούμε και τη δεύτερη θέση.  Στόχος ακόμα είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα νέα παιδιά και φυσικά να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο", λέει ο Αλέξης Μαντζούνης. Ο προπονητής του Παμίσου σχολίασε και την προχθεσινή εντυπωσιακή νίκη επί του Ολυμπιακού. "Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, όχι για το σκορ, αλλά για την εικόνα τους. Η ομάδα ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και συνέχισε να αποδίδει το ίδιο, παρά και τις αλλαγές που έγιναν. Αυτό είναι που με ικανοποιεί περισσότερο. Τέτοιες νίκες βέβαια ανεβάζουν και τη ψυχολογία των παικτών".