Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 22:36

Ανακοίνωση Πανηλειακού για τον αγώνα με την Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Ανακοίνωση Πανηλειακού για τον αγώνα με την Καλαμάτα

Ανακοίνωση της ομάδας του Πανηλειακού για τα όσα συνέβησαν στο πλαίσιο του αγώνα με την Καλαμάτα βγήκε λίγες ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Διοίκηση του Πανηλειακού, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγώνα με την Καλαμάτα.

Θέλει, επίσης, να ευχαριστήσει τους 100 και πλέον φιλάθλους που ακολούθησαν την αποστολή.

Στο σημείο αυτό, καταδικάζουμε την αναίτια επίθεση με πέτρες που δέχτηκε το λεωφορείο που μετέφερε τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου δέκα μέτρα έξω από το γήπεδο και ευχαριστούμε τον Θεό που δε θρηνήσαμε θύματα.

Επίσης, θέλουμε να καταδικάσουμε τους τραμπουκισμούς γνωστών – αγνώστων που δυναμίτισαν το κλίμα και οδήγησαν σε ακραίες συμπεριφορές. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και άτομα με διακριτικά της Καλαμάτας.

Τους δε, τραμπουκισμούς διαδέχτηκε η ληστεία σε βάρος των διαιτητών οι οποίο μέχρι αργά το βράδυ δεν έκλειναν το φύλλο αγώνα.

Καλούμε τη διοίκηση της Καλαμάτας, η οποία ήταν απούσα, να καταδικάσει τα επεισόδια και να ζητήσει συγγνώμη από τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος, από την άνοδο στην Γ’ Εθνική!"

Η διοίκηση του ΑΟ Πανηλειακός