Δευτέρα, 01 Μάιος 2017 21:58

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 5-0: Σαρωτικός στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Με τέρματα  που σημείωσε στο πρώτο 45λεπτο, ο Α.Ο. Φαραί επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στο "Π. Μπαχράμης" του Α.Ο. Διαβολιτσίου με 5-0.

Η Καλαματιανή ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο α' ημίχρονο και έφτασε άνετα στη ευρεία σε σκορ νίκη, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέλιο Σπανό, ο οποίος σημείωσε 3 από τα 5 γκολ της ομάδας του. Στην επανάληψη, διατήρησε τον καλό αγωνιστικό της ρυθμό, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε.
Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει ώστε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και μοιραία γνώρισε την βαριά σε σκορ ήττα.
Στο 9' ο Σπανός με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Παυλ. Σουλαντίκα και άνοιξε το σκορ. Στο 14' και πάλι ο Σπανός με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 38' ο Σπανός εκτέλεσε κόρνερ και ο Σταματελόπουλος με εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Παυλ. Σουλαντίκα και πέτυχε το 3-0. Δύο λεπτά μετά ο Κουρέας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπαλόπουλο και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφύριξε το πέναλτι. Ο Σπανός το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα σημειώνοντας το 4-0. Στο 42' ο Κουρέας έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Σεριάτος που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 5-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τον Τσίρμπα και τη Στ. Τσαούση. 
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μπίτσικας, Πιτσιλής, Μάραντος, Σταματελόπουλος, Σεριάτος, Παχής, Κακαλής (57' Τσέρτος), Σπανός (65' Μαυροειδάκος), Κουρέας (46' Σαμιώτης).
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Παυλ. Σουλαντίκας, Τσουκάλης, Σταματόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κρεμύδας, Αθανασόπουλος (21' Τσαουσάι), Μαραβέλας, Μπαλόπουλος (46' Παν. Σουλαντίκας), Παπαδόγιαννης (57' Διαγούπης), Α. Ντουμάνι, Φ. Ντουμάνι.