Δευτέρα, 01 Μάιος 2017 22:02

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1: Διπλό με Θεοχαρόπουλο

Γράφτηκε από τον



Ενα γκολ του 17χρονου Διονύση Θεοχαρόπουλου στο 40' έκρινε το χθεσινό ματς του Μιλτιάδη με την Κυπαρισσία.

Οι «κυανόλευκοι» πέρασαν με διπλό από τον Πύργο Τριφυλίας σε ένα ματς όπου στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολύ καλή παρουσία και εκτός από το γκολ είχαν και σημαντικές ευκαιρίες με τους Κωνσταντόπουλο, Σούπουλι, Τσιμόπουλο και Μιτρόφ.
Ο Μιλτιάδης δεν έκανε αλλαγή καθώς κατέβηκε στο γήπεδο με 11 παίκτες ενώ στα τελευταία λεπτά έπαιξε και με 10 παίκτες αφού βγήκε ο Διαμαντόπουλος λόγω τραυματισμού. Παρόλα αυτά στο β' ημίχρονο είχε θετική παρουσία και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως επιτυχία, με τον γκολκίπερ της Κυπαρισσίας, το νεαρό Αθανασόπουλο να έχει θετικές αντιδράσεις όταν χρειάστηκε. Στα τελευταία λεπτά η Κυπαρισσία είχε κάποιες καλές φάσεις να πετύχει και δεύτερο γκολ με τους Ανδρεόπουλο και Θεοχαρόπουλο.
Διαιτητής ήταν ο Μπλάνας με βοηθούς τους Λάμια και Γκούμα.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αλεξόπουλος, Βέλλης, Γαλάνης, Δημόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κάππος, Κοτσίρης, Παλιάς, Παναγιωτόπουλος, Παυλόγιαννης, Ταγκαλάκης
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Καμποσιώρης, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Ντιοπ, Ανδρουτσής, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεόπουλος (88΄Ντέντα) Τσιμόπουλος, Σούπουλι, Θεοχαρόπουλος.