Δευτέρα, 01 Μάιος 2017 22:05

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ 0-1: Οδυνηρή ήττα

Γράφτηκε από τον

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου βρίσκεται από χθες η Δόξα Μεγαλόπολης μετά την εντός έδρας ήττα της από την Χαλκίδα με 1-0.


Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ευνοημένοι σε μια κόντρα που κέρδισαν στο 14' και ο Αντμίρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας με αυτό το γκολ τη νίκη στη Χαλκίδα. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη προσπάθεια τους στη διάρκεια του αγώνα, αλλά αποδείχθηκε αρκετή για να τους δώσει τους 3 πόντους.
Η Δόξα μετά και την ισοπαλία του Α.Ο. Ζευγολατιού, με τον οποίο μοιράζονταν την προηγούμενη αγωνιστική την τελευταία θέση, μπορεί να γκέλαρε στην έδρα του, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2, όμως αυτός ο πόντος του δίνει ένα μικρό προβάδισμα για την παραμονή.
Η ομάδα της Μεγαλόπολης κατάφερε στο β' ημίχρονο να αντιδράσει, πίεσε τον αντίπαλο της, δημιούργησε φάσεις στην εστία του Ντουμάνη, κυρίως με τους Νάνο, Νίκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο και Αντώνακα, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και έτσι γνώρισε την 4η σερί ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.
Πλέον θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια από όλους στην ομάδα, αλλά και κάποια στραβοπατήματα των αντιπάλων της και κυρίως του Α.Ο. Ζευγολατιού, στα 3 τελευταία παιχνίδια ώστε να έχει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.
ΔΟΞΑ: Χρήστου, Γκ. Πέπα, Αλεξανδρής, Νάνος, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός, Πρίκας, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (62' Aθ. Ασημακόπουλος).
ΧΑΛΚΙΔΑ: Ντουμάνης, Στεργιανός, Ζυγογιάννης, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (90' Τσούτης), Αντμίρ (65' Χατζηστάμου), Ντελέκος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης (76' Λουκάς), Βαλκάνος.