Παρασκευή, 05 Μάιος 2017 13:44

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Με βαθμό στην Αμαλιάδα σφραγίζει την παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Με βαθμό στην Αμαλιάδα σφραγίζει την παραμονή

 

Για το τελευταίο φετινό εκτός έδρας, ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας προετοιμάζεται ο Τσικλητήρας Πύλου.

Η Μεσσηνιακή ομάδα με ισοπαλία την Κυριακή σφραγίζει και μαθηματικά την παραμονή στη Γ' εθνική. Κάτι που μπορεί να γίνει και με ήττα, αν την ίδια ώρα δεν κερδίσει η ουραγός Δόξα Μεγαλόπολης εκτός έδρας την Ερμιονίδα. Ο Τσικλητήρας έχει 8 βαθμούς διαφορά από την τελευταία θέση, που οδηγεί στον υποβιβασμό και είναι ουσιαστικά με το 1,5 πόδι στη Γ' εθνική, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.  Στην Πύλο θέλουν όμως να τελειώσουν και μαθηματικά την παραμονή, ώστε να αγωνιστούν χωρίς άγχος στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος (έχουν ρεπό στην 30ή αγωνιστική) με την Αχαϊκή.

Για το προσεχές ματς με τον Αστέρα η μοναδική απουσία είναι ο Γιώργος Γραμματικόπουλος. Ο έμπειρος επιθετικός αποβλήθηκε στο πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αιολικό και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Γιάννης Σεντεμέντες που εξέτισε την ποινή του.

 

Ο προπονητής του Τσικλητήρα Νίκος Κακαλέτρης μιλώντας στο "Notosport" για τον αγώνα της Κυριακής είπε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Αμαλιάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να κλείσουμε θετικά μια πολύ δύσκολη χρονιά".