Παρασκευή, 05 Μάιος 2017 14:22

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Πολλά γκολ στην 4η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

 

Με τρεις αναμετρήσεις και πολλά γκολ άνοιξε την Τετάρτη η "αυλαία" της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού (εργαζομένων) που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Το 9ο Σύνταγμα Πεζικού πέτυχε την πρώτη του νίκη με το "αγγλικό" 5-3 απέναντι στην Μπαρτσελιώμα. Η Υαλοτεχνική με το Auto Berlin μοιράστηκαν γκολ (2-2) και βαθμούς, ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το ματς Αναδόμηση/ Κατασκευή - Ενωση Λογιστών Μεσσηνίας (1-1).  Χθες το βράδυ επρόκειτο να αναμετρηθούν Ευθυγραμμίσεις Αγγελος - ΚΤΕΛ, ενώ αναβλήθηκε το Ξυλοκόποι - Μηχανικοί. 

Η ταυτότητα των αγώνων της Τετάρτης έχει ως εξής: 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ - 9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ 3-5

Σ' ένα χορταστικό ματς το 9ο Σύνταγμα Πεζικού νίκησε με 5-3 τη Μπαρτσελιώμα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Για τους νικητές 3 γκολ πέτυχε ο Πατσούλας και 2 ο Σγάντζος. Για τη Μπαρτσελιώμα σκόραραν οι Λιάππης, Μπρέγιαννης και Κυριαζόπουλος, ενώ δοκάρι είχε ο Μπρέγιαννης. 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κατσικέας, Κορδελάκος, Π. Σακελαρόπουλος, Δ. Γκάργκουλας, Μπρέγιαννης, Α. Γκάργκουλας, Λιάπης, Σκλήρης, Πράττης, Ζαφειρίου. Επαιξαν και οι Καλογερόπουλος, Κληρόπουλος, Κυριαζόπουλος.

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Νταντής, Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάσης, Σγάντζος, Γιακουμής, Καναλουπίτης, Ανδριανόπουλος, Πατσούλας, Γεωργόπουλος, Φέστας, Καραγιώργος.

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ - AUTO BERLIN 2-2

Σ' ένα ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες Υαλοτεχνική και Auto Berlin αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Στο 16' ο  Γ. Τσιγαρίδης έφυγε πίσω από τον Χρ. Χριστόπουλο και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το  0-1. Στο 30' ο Γρηγορόπουλος με φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 52' σε σουτ του Γ. Τσιγαρίδη ο Δ. Αθανασόπουλος απέκρουσε  και στην επαναφορά ο Ε. Γιαννόπουλος, έγραψε το 1-2. Στο 73' όμως ο Γιάννης Αθανασόπουλος με μακρινό φάουλ ισοφάρισε. Νωρίτερα στο 72' ο Λάππας είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. 

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Δ. Αθανασόπουλος, Γιαννακόπουλος (58' Λάππας), Καρούμπαλης (49' Δρούγας), Σωτηρόπουλος, Χρ. Χριστόπουλος, Μπαρμπίτσας (66' Χαλούλος), Βαβαρούτσος, Ι. Αθανασόπουλος, Μπαχράμης, Γρηγορόπουλος, Ηλιόπουλος.  

AUTO BERLIN: Κριαράς, Καλαποθάκης, Βρυώνης, Μαντούκας (41' Αθ. Τσιγαρίδης), Μανιάτης, Ντανταβασίλης, Καλαντζής (62' Πολιτόπουλος), Μωράκης (79' Φράγκος), Γ. Τσιγαρίδης, Μπελαούρης, Σπυρόπουλος.

 ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 1-1

Η Ενωση Λογιστών Μεσσηνίας άνοιξε το σκορ στο 13' με διαγώνιο σουτ του Κ. Δαβίλλα και η Αναδόμηση/ Κατασκευή ισοφάρισε στο 59' με γυριστό σουτ του Παολίν από το ημικύκλιο της περιοχής. 

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: Β. Γιαννόπουλος, Μάτσι, Μετάι (67' Τζίνι), Αραπάκης, Λούτα, Ντίνι, Παπανικολόπουλος (53' Τσάλα), Γκ. Κοστρένι, Παολίν, Ν. Γιακουμής, Βανγκελί.

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νικολόπυλος, Κοκονούζης (41' Φαράντος, 79' Γαϊτανάρος), Αλεξόπουλος (22' Καραγιαννίδης), Λάσκαρης, Ηλ. Κοντέας (61' Πετρόπουλος), Λιάππας (67' Δουλάμης), Χαρίτος, Ξυδέας, Β. Κοντέας, Κούβελας (53' Κότσης), Κ. Δαβίλλας.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 4 αγώνες)

1. Auto Berlin 15-3 10

2. Ξυλοκόποι 16-2 9

-. Μηχανικοί 12-6 9

4. Υαλοτεχνική 11-7 7

5. Ευθυγραμμίσεις Αγγελος 6-8 4

-. Λογιστές 4-10 4

7. ΚΤΕΛ 2-6 3

-. 9ο Σύνταγμα 7-12 3

9. Μπαρτσελιώμα 5-12 1

-. Αναδόμηση/ Κατασκευή 5-17 1

 

* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Ξυλοκόποι, Μηχανικοί και Ευθυγραμμίσεις Αγγελος, ΚΤΕΛ.