Παρασκευή, 05 Μάιος 2017 14:51

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αδικη θεωρεί την ήττα - αποκλεισμό από το Κερατσίνι ο Τάσος Χατζηαγγελής

Γράφτηκε από τον

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Καλαμάτας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Η "Μαύρη Θύελλα" ηττήθηκε προχθές εντός έδρας με 0-1 από το Κερατσίνι, το οποίο θα αναμετρηθεί με την Ελπίδα Σκουτάρεως για μια θέση στον τελικό. 

Στον δεύτερο ημιτελικό θα παίξουν ο Ηρόδοτος με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Η Καλαμάτα δεν είχε την Τετάρτη το πάθος που έδειξε με τον Πανηλειακό, αλλά και το Κερατσίνι σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερο από την ομάδα του Πύργου.  Η "Μαύρη Θύελλα" εγκλωβίστηκε στην τακτική των κυπελλούχων Πειραιά, που ουσιαστικά "έκλεψαν" με μια φάση την πρόκριση.

"Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο για εμάς. Χωρίς η απόδοσή μας να κυμανθεί σε υψηλά στάνταρ, είχαμε 2-3 ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και από μια ολιγωρία της άμυνας δεχτήκαμε γκολ. Το Κερατσίνι δεν απείλησε άλλη φορά", το σχόλιο του Τάσου Χατζηαγγελή για το προχθεσινό 0-1. Ο εκ των τεχνικών της Καλαμάτας δεν κρύβει ότι ο αποκλεισμός πόνεσε την κυπελλούχο Μεσσηνίας. "Υπάρχει πίκρα και στενοχώρια, γιατί θέλαμε να προχωρήσουμε και σε αυτό το θεσμό. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε με δύο νίκες το πρωτάθλημα, ώστε να γλυκάνουμε κάπως αυτή την αποτυχία. Οι δύο πρώτοι στόχοι πάντως, που ήταν το πρωτάθλημα και το κύπελλο Μεσσηνίας επιτεύχθηκαν".

 

Η "Μαύρη Θύελλα" στρέφει λοιπόν πλέον την προσοχή της στην Α' τοπική, όπου οι δύο τελευταίες αγωνιστικές έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, με δεδομένο ότι έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Την Κυριακή η πρωταθλήτρια θα υποδεχτεί τον Πανθουριακό, ο οποίος είναι μαζί με τον Εθνικό Μελιγαλά, οι μόνες ομάδες που έχουν υποχρεώσει φέτος σε ήττα την Καλαμάτα. Τα προβλήματα στην προετοιμασία έχουν να κάνουν με τον Μπαστακό, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στο ζέσταμα με το Κερατσίνι και γι' αυτό δεν αγωνίστηκε. Ακόμα ο ΄Καντουτσης είχε πυρετό μέσα στην εβδομάδα και η συμμέτοχή του κρίνεται αμφίβολη.