Παρασκευή, 12 Μάιος 2017 18:23

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Η Auto Berlin 4-3 στο ντέρμπι τους Μηχανικούς/Επαγγελματίες

Γράφτηκε από τον

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα των εργαζομένων. Η Auto Berlin νίκησε με 4-3 στο ντέρμπι τους Μηχανικούς/Επαγγελματίες και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Στα άλλα δύο ματς, Ενωση Λογιστών Μεσσηνίας  - Υαλοτεχνική και ΚΤΕΛ - Μπαρτσελιώμα είχαμε ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 1-1.

Ενωση Λογιστών Μεσσηνίας  - Υαλοτεχνική 1-1

Λογιστές και Υαλοτεχνική μοιράστηκαν τους βαθμούς καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. 

Η Υαλοτεχνική, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, από το αυτογκόλ, του Δ. Αθανασόπουλου, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, ενώ είχε χαμένο πέναλτι, 4 δοκάρια και άλλες ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη, όμως δεν τις αξιοποίησε.

Στο 17'  ο Χαρίτος έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Δ. Αθανασόπουλος επιχείρησε να διώξει την μπάλα, αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 42' ο Βαβαρούτσος έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Πουρνάρας, νομίζοντας ότι ο διαιτητής Ζαρακοβίτης είχε υποδείξει οφσάιντ, έπιασε την μπάλα με τα χέρια. Αμέσως σφύριξε οφσάιντ και το εκτέλεσε ο Ι. Αθανασόπουλος, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 56' σέντρα του Καρούμπαλη, ο Λάππας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βαβαρούτσος με κεφαλιά την έστειλε άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 72' ο Ι. Αθανασόπουλος έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα αφού βρήκε στο κάθετο δοκάρι κατέληξε άουτ. Στο 78' ο Ηλιόπουλος έκανε την μπροστινή μπαλιά και ο Νικολόπουλος φάνηκε να ελέγχει την μπάλα, όμως δεν κατάφερε να την μπλοκάρει και ο Θειακός που ήταν δίπλα του, πήρε την μπάλα και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-1.

Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Ι. Αθανασόπουλος (27' κοντινό σουτ, 52' τακουνάκι), Λάππας (62' γυριστό σουτ), Βαβαρούτσος (69' διαγώνιο σουτ), Β. Κοντέας (70' σουτ) και Χαρίτος (80' σουτ).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς διαιτητές τους Ρηγόπουλο και Βανικιώτη. 

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Νικολόπουλος, Καραγιαννίδης, Κοκονούζης (64' Παναγιωταράκος), Λάσκαρης, Πουρνάρας (54' Απ. Δαβίλλας), Λιάππας (44' Φαράντος), Κ. Δαβίλλας (41' Ηλ. Κοντέας), Χαρίτος, Β. Κοντέας, Ξυδέας, Κούβελας (41' Δουλάμης). 

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Δ. Αθανασόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καρούμπαλης (63' Θειακός), Σωτηρόπουλος, Χρ. Χριστόπουλος, Ηλιόπουλος, Βαβαρούτσος, Μπαχράμης, Ι. Αθανασόπουλος, Γρηγορόπουλος, Μπαρμπίτσας (45' Λάππας). 

ΚΤΕΛ - Μπαρτσελιώμα 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΚΤΕΛ με την Μπαρτσελιώμα, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα του ΚΤΕΛ, στο 10' όταν σε σέντρα του Καδά ο Κάντζας με κοντινό πλασέ στο πίσω δοκάρι σχεδόν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Μπαρτσελιώμα, απάντησε τρία λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου. Στο 43' ο Ψυχάρης έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Δ. Γκάρκουλας με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 1-1. Ενα λεπτό πριν το τέλος το ΚΤΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, όταν ο Τσιγαρίδης με διαγώνιο σουτ σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Κατσικέα, όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Δημητρουλόπουλος (2' διαγώνιο σουτ), Κυριαζόπουλος (6' συρτό σουτ), Πράττης (50' κοντινό σουτ), Ψυχάρης (56' γυριστό σουτ), Μπρέγιαννης (65' μακρινό φάουλ) και Δ. Γκάργκουλας (70' κοντινό σουτ).

Το ματς διαιτήτευσε ο Τσακόπουλος με βοηθούς διαιτητές τον Παναγιωτόπουλο και την Παπαϊωάννου. 

ΚΤΕΛ: Τσαμπούκος, Μητρογιαννόπουλος (68' Σκαρτσίλης), Καλύβας, Παναγιώταρης (57' Ανδρεάκος), Μπανίκα, Καδάς, Δημητρουλόπουλος, Χριστόπουλος, Κάντζας (74' Σακκάς), Καπερνέκας (27' λ.τρ. Μπουγάς), Νιάρχος (41' Τσιγαρίδης). 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κατσικέας, Λιάππης, Μπρέγιαννης, Καλογερόπουλος, Κοζομπόλης (47' Πράττης), Κόσσυβας (47' Κληρόπουλος), Κυριαζόπουλος (20' Ψυχάρης), Κουτίβας (27' λ.τρ. Δ. Γκάργκουλας), Κορδελάκος (32' Μπαρδουνιώτης), Μούκας (59' Ζαφειρίου), Δρακόπουλος. 

Μηχανικοί/Επαγγελματίες - Auto Berlin 3-4

Σπουδαία παιχνίδι ήταν το τελευταίο της 5ης αγνωιστικής, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, όπου η Auto Berlin επικράτησε με 4-3 των Μηχανικών/Επαγγελματιών.

Ήταν ένα παιχνίδι συναρπαστικό σε εξέλιξη με τους νικητές να προηγούνται στο σκορ με 2-0 και να μιεώνουν λίγο πριν τη λήξη του α' μέρους οι Μηχανικοί, οι οποίοι στο β' μέρος έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι. Ο αντίπαλος τους όμως απάντησε άμεσα παίρνοντας το προβάδισμα με δύο γκολ διαφορά (το πρώτο ήταν με πέναλτι) σε διάστημα 6 λεπτών. Το τελικό 3-4 έκαναν οι Μηχανικοί στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 17' ο Μωράκης έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Γ. Τσιγαρίδη, αυτός έφυγε πίσω από τους αμυντικούς και με διαγώνιο συρτό σουτ έκανε το 0-1. Στο 35' και πάλι ο Γ. Τσιγαρίδης μετά το ελεύθερο που εκτέλεσε ο Κριαράς κυνήγησε την μπάλα, μπήκε ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, πρόλαβε την έξοδο του Αλευρά και με κοντινό σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 38' μπροστινή μπαλιά του Αγγελόπουλου για τον Λουμάκης, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Κριαρά και με γυριστό σουτ στη κίνηση μείωσε σε 1-2. Στο 65' ο Κεράνης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα κτύπησε στο "τείχος" στα χέρια του Κατσούλη όπως υπέδειξε ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφυρίζοντας αμέσως πέναλτι. το εκτέλεσε εύστοχα ο Νταγιόπουλος και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 69' ο Κατσούλης μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Σακκά με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Ο Μωράκης ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έβαλα ξανά μπροστά στο σκορ την Auto Berlin κάνοντας το 2-3. Στο 71' ο Μπελαούρης έκανε τη σέντρα και ο Σπυρόπουλος, που απέφυγε τον Μαρινάκη, με διαγώνιο σουτ "έγραψε" το 2-4. Στο 81' μπαλιά του Κεράνη για τον Λουμάκη που βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 3-4.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Γ. Τσιγαρίδης (12' και 20' διαγώνια σουτ), Ηλ. Παπακωνσταντίνου (25' μακρινό σουτ), Νταγιόπουλος (48' φάουλ) και Κεράνης (76' φάουλ).

Παράπονα από το διαιτητή έχουν οι δύο ομάδες για τις υποδείξεις των πέναλτι. Επίσης η Ayto Berlin, φωνάζει και για το 1ο και 4ο γκολ, υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. 

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές την Ε. Τσαούση και τον Ρουμελιώτη.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Αλευράς, Σακκάς, Βρυώνης, (41' Νταγιόπουλος), Δεμπεγιώτης, Ηλ. Παπακωνσταντίνου (66' Ξενάκης), Κεράνης, Μίντζηρας (66' Παναγιωτόπουλος), Μπλέτσας (56' λ.τρ. Μαρινάκης), Λουμάκης, Αγγελόπουλος, Πλάγος. 

ΑUTO BERLIN: Κριαράς, Καλαποθάκης, Βρυώνης, Μαντούκας, Μανιάτης, Μωράκης, Μπελαούρης (78' Αθ. Τσιγαρίδης), Ντανταβασίλης, Γ. Τσιγαρίδης (82' Πολιτόπουλος), Ε. Γιαννόπουλος (53' Σπυρόπουλος), Καλαντζής (63' Κατσούλης). 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

1. Auto Berlin 19-6 13

2. Ξυλοκόποι 18-4 10

3. Μηχανικοί 15-10 9

4. Υαλοτεχνική 12-8 8

5. ΚΤΕΛ 4-8 5

-. Ευθυγραμμίσεις Αγγελος 7-13 5

-. Λογιστές 5-11 5

8. 9ο Σύνταγμα 9-14 4

-. Αναδόμηση/ Κατασκευή 9-17 4

10. Μπαρτσελιώμα 6-13 2

 

* Εκκρεμεί ο αγώνας Ξυλοκόποι - Μηχανικοί.