Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 15:39

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σήμερα το φιλικό με τον Τσικλητήρα για τους αδικοχαμένους Δημητρακόπουλο, Βασιλόπουλο

Γράφτηκε από τον

Σήμερα αργά το απόγευμα θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας του Τέλλου Αγρα με τον Τσικλητήρα Πύλου, που γίνεται στη μνήμη των αδικοχαμένων παικτών της ομάδας των Γαργαλιάνων Στράτου Δημητρακόπουλου και Θανάση Βασιλόπουλου.

Το φιλικό, που φέτος γίνεται για 6η χρονιά, έχει προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο των Γαργαλιάνων στις 7 το απόγευμα και εκτός από τους παίκτες της τωρινής ομάδας του Τέλλου Αγρα μπορούν να αγωνιστούν και παιδιά που έπαιζαν παλιότερα, καθώς και φίλοι των δύο αδικοχαμένων νεαρών παικτών. 

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, έτσι όσοι πάνε να παρακολουθήσουν το φιλικό θα δουν για πρώτη φορά αγώνα υπό το φως των προβολέων.

Πρωταθλητές οι προπαίδες

Την προσεχή Κυριακή θα γίνει η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή στην προπαιδική ομάδα του Τέλλου Αγρα.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων θα αντιμετωπίσει σε εξ αναβολής παιχνίδι (2η αγωνισιτκή) τον Παπαφλέσσα Χώρας, αλλά θα είναι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, μιας και έχει πάρει την 1η θέση στον 5ο όμιλο, έχοντας διαφορά 5 πόντων από τον 2ο της βαθμολογίας Χανδριναϊκό. Να σημειωθεί ότι έχει πετύχει 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μετά τον αγώνα που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, η ΕΠΣΜ θα απονείμει και το κύπελλο του πρωταθλητή στους προπαίδες του Τέλλου Αγρα.

Εσοδα για καλό σκοπό

Οι άνθρωποι του Τέλλου Αγρα, ενημερώνουν όλους όσοι παρακολουθήσουν τα δύο παιχνίδια, το σημερινό φιλικό, αλλά και αυτό των προπαίδων, ότι αντί για εισιτήριο, ο καθένας μπορεί να προσφέρει οικονομικά όσα χρήματα θέλει γιατί τα έσοδα θα δοθούν για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα δύο ματς θα διατεθούν στον Γιάννη Μίγγα, που την 1η Μαΐου το κατάστημά του στη Μαραθούπολη καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά.