Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 14:51

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Η πρωτοπόρος Auto Berlin ισόπαλη με τους Λογιστές

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Η πρωτοπόρος Auto Berlin ισόπαλη με τους Λογιστές

Mε δύο παιχνίδια που έληξαν ισόπαλα, ξεκίνησε τη Δευτέρα η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, η πρωτοπόρος Auto Berlin έμεινε στο 1-1 με την Ενωση Λογιστών Μεσσηνίας, ενώ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής, το 9ο Σύνταγμα Πεζικού και οι Μηχανικοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ.

Αναλυτικά η εικόνα στις δύο αναμετρήσεις που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας είναι:

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 0-0

Οι Μηχανικοί μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι για να πάρουν τη νίκη, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα στις πολλές ευκαιρίες (είχαν και δύο δοκάρια), που δημιούργησαν στη διάρκεια του ματς. Από τη μία η αστοχία στην τελική προσπάθεια και από την άλλη ο τερματοφύλακας του Πεζικού Φ. Νταντής δεν τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν κάποιο γκολ.

Από την άλλη το 9ο Σύνταγμα ξεκίνησε δυνατά το ματς και στις αρχές είχε δύο καλές στιγμές για να πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά από εκεί και μετά ο αντίπαλος τους δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Αλευρά.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Καραγιώργος (7' κεφαλιά), Ματζώρος (12' σουτ), Λουμάκης (32' συρτό σουτ στο κάθετο δοκάρι, 51' κεφαλιά, 52' απευθείας κόρνερ, 58' διαγώνιο σουτ), Σακκάς (53' κεφαλιά), Κεράνης (54' απευθείας κόρνερ, 79' μακρινό σουτ), Ξενάκης (71' κεφαλιά) και Παναγιωτόπουλος (76' κεφαλιά απέκρουσε ο Νταντής και μετά η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι).   

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κασκάνης με βοηθούς διαιτητές τους Βοσνάκη και Αντ. Μιχαλόπουλο.

9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Νταντής, Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάσης, Σγάντζος, Φέστας, Καναλουπίτης, Ανδριανόπουλος (60' Κουραμπάς), Γεωργόπουλος, Ματζώρος (30' λ.τρ. Γιακουμής), Νασιούλας, Καραγιώργος (77' Παπαδόπουλος).

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Αλευράς, Μαρινάκης (41' Παναγιωτόπουλος), Ηλ. Παπακωνσταντίνου, Γεωργιόπουλος (41' Βρυώνης), Μίντζηρας, Σακκάς, Δεμπεγιώτης, Νταγιόπουλος, Λουμάκης (60' Ξενάκης), Κεράνης, Αγγελόπουλος.

AUTO BERLIN - ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 1-1

Η πρωτοπόρος Auto Berlin, δεν κατάφερε να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της, μιας και η Ενωση Λογιστών Μεσσηνίας αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και την υποχρέωσε στο ισόπαλο 1-1.

Οι πρωτοπόροι σε άλλο ένα παιχνίδι έκαναν πολλές ευκαιρίες και διεκδίκησαν τη νίκη από το πρώτο λεπτό, όμως πέρα από την αστοχία τους στην τελική προσπάθεια, έπεσαν πάνω στον Στ. Μαρινόπουλο, ο οποίος με τις σωτήριες επεμβάσεις του βοήθησε ώστε η ομάδα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Κατάφεραν να προηγηθούν στο 50' με τον Δ. Φράγκο, αλλά το γκολ αυτό δεν έφτανε.

Οι Λογιστές πέρα από τον τερματοφύλακά τους είχαν και σε εξαιρετική ημέρα τον Σταύρο Χαρίτο, ο οποίος κατάφερε στο 55' να φέρει το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1 και λίγο έλειψε να προηγηθούν στο σκορ στο 70' με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Κ. Δαβίλλα, αλλά η μπάλα κτύπησε στα κάθετα δοκάρια. Δύο λεπτά μετά την ισοφάριση έβαλαν και δεύτερο γκολ με τον Κοκονούζη, όμως αυτός ήταν σε θέση οφσάιντ, όπως υπέδειξε ο α' βοηθός Κομπιλίρης και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Στο 50' ο Γ. Τσιγαρίδης βγήκε τετ-α-τετ με τον Μαρινόπουλος και σούταρε για γκολ, όμως ο τερματοφύλακας των Λογιστών κατάφερε να αποκρούσει. Στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Φράγκο, ο οποίος ήταν κοντά και αφού απέφυγε με ωραία κίνηση τον Μαρινόπουλο και έναν αμυντικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 55' ο Χάριτος με διαγώνιο σουτ αιφνιδίασε τον Κριαρά και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 70' ο Κ. Ξυδέας από τα πλάγια εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι εκεί που κινήθηκε ο Κ. Δαβίλλας, ο οποίος ανενόχλητος έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να κτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κριαρά στη συνέχεια στο αριστερό δοκάρι και μετά αμυντικός πρόλαβε και την απομάκρυνε.

Άλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Κατσούλης (19' φάουλ), Κούβελας (41' πλασέ), Χάριτος (48' διαγώνιο σουτ), Μωράκης (53' μακρινό σουτ), Γ. Τσιγαρίδης (56' σουτ), Λάσκαρης (74' κεφαλιά) και Σπυρόπουλος (77' σουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Κομπιλίρη και Τάγαρη.

AYTO BERLIN: Κριαράς, Βρυώνης, Καλαποθάκης, Μαντούκας, Μανιάτης, Αθ. Τσιγαρίδης (58' Τούντας), Κατσούλης (41' Φράγκος), Μωράκης, Γ. Τσιγαρίδης, Μπελαούρης, Σπυρόπουλος.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Μαρινόπουλος, Δουλάμης (35' Καραγιαννίδης), Κοκονούζης, Λάσκαρης, Πουρνάρας (64' Ηλ. Κοντέας), Λιάππας (60' Φαράντος), Χάριτος, Κούβελας (52' Κότσης), Κ. Δαβίλλας, Ξυδέας, Β. Κοντέας. 

 

Η βαθμολογία

Μετά τη διεξαγωγή των παραπάνω δύο αγώνων, η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 6 αγώνες)

1. Auto Berlin 20-7 14

2. Ξυλοκόποι 18-4 10

-. Μηχανικοί 15-10 10

4. Υαλοτεχνική 12-8 8

5. Λογιστές 6-12 6

6. ΚΤΕΛ 4-8 5

-. Ευθυγραμμίσεις Αγγελος 7-13 5

-. 9ο Σύνταγμα 9-14 5

-. Αναδόμηση/ Κατασκευή 9-17 4

10. Μπαρτσελιώμα 6-13 2

• Εκκρεμεί ο αγώνας Ξυλοκόποι - Μηχανικοί

 

Το σημερινό πρόγραμμα

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η 6η αγωνιστική με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές που θα τους διευθύνουν έχει ως εξής:

Ξυλοκόποι - ΚΤΕΛ  (5 μ.μ.)

Νιάρχος, Βανικιώτης, Αγγελή

Υαλοτεχνική - Ευθυγραμμίσεις Αγγελος  (7 μ.μ.)

Ψηλοπαναγιώτης, Γιαννέτσος, Ε. Τσαούση

Μπαρτσελιώμα - Αναδόμηση/ Κατασκευή  (9 μ.μ.)

Κυριόπουλος, Τζιαμουράνης, Ρηγόπουλου

 

• Ολα τα ματς θα γίνουν στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης.