Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 15:27

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Πρωταθλητές Δαναός και Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον

O Δαναός και ο Τέλλος Αγρας κατέκτησαν τον τίτλο σε 4ο και 5ο όμιλο, αντίστοιχα, μετά το πέρας της 10ης αγωνιστικής του προπαιδικού πρωταθλήματος.

Σε 1ο και 2ο όμιλο όλα είναι ανοιχτά, αφού εκκρεμούν αγώνες, ενώ στον 3ο όμιλο την 1η θέση μοιράζονται ο Θησέας και το Δώριο (έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους ματς) και ίσως ο τίτλος κριθεί σε αγώνα μπαράζ. Στον 1ο όμιλο τον τίτλο διεκδικούν ο Πατίστα με τον Αίαντα και στο δεύτερο ο Ολυμπιακός με την Αναγέννηση. Ο αγώνας του Αίαντα με την Εράνη θα κρίνει τα πάντα στις 28 Μαΐου και στο 2ο όμιλο το ματς της Αναγέννησης με τον Ολυμπιακό αυτή την Κυριακή στις 6 μ.μ. στον Κορδία. Την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και τα εξ αναβολής παιχνίδια Πάμισος - Εράνη για τον 1ο όμιλο και Τέλλος Αγρας - Χώρα για τον 5ο όμιλο. Στο ματς του Αγρα με τη Χώρα, θα γίνει και η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή από την ΕΠΣΜ. 

Η ταυτότητα σε 7 από τους αγώνες που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο είναι: 

 

1ος όμιλος

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΙΑΣ 4-7

Ο Αίας αναδείχθηκε νικητής στην εκτός έδρας αναμέτρηση του με την Καλαμάτα με 7-4. Το παιχνίδι είχε εναλλαγές στο σκορ, ιδιαίτερα στο α' μέρος, όπου οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά στη συνέχεια η Καλαμάτα αντέδρασε και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 4-2. Στην επανάληψη, ο Αίας ήταν καταιγιστικός και με 5 γκολ έφτασε στη νίκη.

Μόλις στο 1' ο Παπανικολόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Κωστέας με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 3' ο Κωστέας έκανε τη σέντρα και ο Οικονομέας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2. Στο 6' μπροστινή μπαλιά του Κανανάι για τον Ρουμελιώτη, αυτός μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον τερματοφύλακα και με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 1-2. Στο 24' από το διαγώνιο σουτ του Ρουμελιώτης η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Ενα λεπτό μετά σε μπροστινή μπαλιά ο Ρουμελιώτης απέφυγε έναν αμυντικό και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 28' σέντρα του Ρουμελιώτη στο πίσω δοκάρι σχεδόν ο Ρούμπας με συρτό σουτ, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα έκανε το 3-2. Στο 31' μπορστινή μπαλιά του Κανανάι στον Ρουμελιώτη, αυτός με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχή "έγραψε" το 4-2. Στο 43' ο Τσούκλερης με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 4-3. Στο 48' ο Κωστέας με απευθείας φάουλ ισοφάρισε σε 4-4. Στο 53' από κόρνερ του Ακριστινέι ο Κωστέας με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αίαντα κάνοντας το 4-5. Στο 58' σουτ του Καρύδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Τσούκλερης με πλασέ σημείωσε το 4-6. Στο 64' ο Καρύδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-7.

Διαιτητής ήταν ο Ε. Μπασιλάρης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νικολόπουλος, Καπετανάκης, Παυλής, Σάλα, Οικονομέας, Γιαννέλης, Δικαιουλάκος, Ρούπας, Ρουμελιώτης, Κανανάι, Μάτσι. Στον πάγκο ήταν οι Τσιφτσής, Καψαμπέλης, Κ. Τζιούβελης, Σωτηρόπουλος, Αλ. Τζιούβελης, Γεωργόπουλος, Παρθένιος. 

ΑΙΑΣ: Ζαφειρίου, Δ. Κοντογόνης, Γκράσης, Κάτσιος, Παπαθεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Μούζος, Καρύδης, Τσούκλερης, Ακριστινέι, Κωστέας. Στον πάγκο ήταν οι Ζαΐμης, Μπούνας, Π. Κοντογόνης, Καραΐσκος, Ρίζας, Γεννάτος.

 

ΠΑΜΙΣΟΣ - Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ 2-3

Διαιτητής ήταν ο Δ. Τσακόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ρούτσης, Κομποχόλης, Κ. Παπαγεωργακόπουλος, Σ. Παπαγεωργακόπουλος, Ντίσα, Φράγκος, Βλάχος, Μπομπότσι, Χριστόπουλος, Αγγελόπουλος, Γκάρκουλας. Στον πάγκο ήταν οι Κωτσόβολος, Δουρούμης, Τσέλα, Μισσός.

ΠΑΤΙΣΤΑ: Ιωαννίδης, Βέλμαχος, Αθ. Κακαλέτρης, Χάϊκος, Τσουμάνης, Αντωνόπουλος, Χαρμπουτ, Κοσμόπουλος, Π. Κακαλέτρης, Σαρδέλης, Ντάβος. Στον πάγκο ήταν οι Καφαντάρης, Ταλλάρος, Χασανάκος.

 

2ος όμιλος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 4-4

Διαιτητής ήταν ο Π. Κομπιλίρης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φυκούρας, Ι. Αλάμαρας, Τριάντος, Δημόπουλος, Μήτσος, Π. Αλάμαρας, Καραλής, Βυθούλκας, Κάμπας. 

ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Σπρίνγκελ, Λογιώτης, Κουφόγιωργας, Βασιλογιαννακόπουλος, Γ. Λιόππας, Καλύβας, Ρισβάνης, Αθανασόπουλος, Καμβύσης, Ανεστόπουλος, Η. Λιόππας.

 

3ος όμιλος

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 3-2

Το ματς διαιτήτευσε η Ε. Τσαούση.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κουκούτσης, Χ. Μητσέας, Πουλής, Βαβαρούτσος, Νταβέας, Κουμουνδούρος, Γεωργουλέας, Γ. Λαγούδης, Β. Λαγούδης, Μήτσος, Δ. Μητσέας. 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Γ. Γκότσης, Δερτιμάνης, Γεωργακάς, Χιώτης, Χωρεμιώτης, Σουλαντίκας, Ντονάς, Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Βλάχος, Τσορόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Κ. Γκότσης, Διασάκος, Τζάθας.

 

ΘΗΣΕΑΣ - ΔΩΡΙΟ 4-2

Διαιτητής ήταν ο Κ. Βοσνάκης.

ΘΗΣΕΑΣ: Καραχάλιος, Γκιουνάι, Καπόνης, Κουμπανάκης, Τάγαρης, Δ. Γιακουμής, Κοντούλης, Μαλαπάνης, Βοβολής, Γκότσης, Μπάκας. Στον πάγκο ήταν οι Σκρέπας, Λεγγίτσας, Ε. Γιακουμής, Λεμπέσης.

ΔΩΡΙΟ: Κουμπαρούλης, Φωτόπουλος, Παπαδόπουλος, Γαρδίκας, Ηλιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Κασιδόκωστας, Τασσόπουλος, Αντωνόπουλος, Δήμας, Ρετζέπη. Στον πάγκο ήταν οι Κατσιώλης, Ματθιόπουλος, Λούτζης.

 

4ος όμιλος

 

ΔΟΞΑ - Α.Σ. ΔΑΝΑΟΣ 0-10

Διαιτητής ήταν ο Π. Κομπιλίρης.

ΔΟΞΑ: Γκούζος, Διονυσόπουλος, Κρέπης, Κουράφας, Νικολακέας, Τεντζογλίδης, Πατριαρχέας, Δούνιας, Μπούνας, Βασιλόπουλος, Μαρούδης.

ΔΑΝΑΟΣ: Παπανικολός, Λαμπρόπουλος, Ψυρρής, Δολαπτσής, Σαούτης, Μπουρίκας, Λουκάς, Καρέλας, Ηλιόπουλος, Αρβανίτης, Γυφτοχρήστος. Στον πάγκο ήταν οι Μαστορέας, Βρυώνης, Ξυλάς, Βασιλόπουλος, Κατσιμαγκλής, Καρακασιλιώτης, Παπανικολάου.

 

5ος όμιλος

ΜΕΘΩΝΗ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-4

Διαιτητής ήταν ο Αντ. Μιχαλόπουλος.

ΜΕΘΩΝΗ: Γαλανόπουλος, Καριγιαννης, Τσατάς, Βόσσος, Τσέλιος, Καραγλάνης, Κοτσοβός, Κοτσίρης, Τσώνης, Ψυχάρης, Ασημάκης. Στον πάγκο ήταν οι Τζιβίσκος, Δήλες, Γεωργόπουλος, Μισκιώτης, Θεοδωρόπουλος, Ζόμπολας.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Μαλλιαρής, Κανελλόπουλος, Ανδρώνης, Νικητόπουλος, Κρεκούκιας, Ζόμπολος, Καυκής, Αλεξανδρόπουλος, Χωραΐτης, Λακριντής. Στον πάγκο ήταν οι Βλαχαδάμης, Γεωργακόπουλος, Φρούσος.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

 

1ος όμιλος

(σε 10 αγώνες)

1. Α.Ο. Πατίστα 32-20 19

2. Αίας 45-13 18

3. Καλαμάτα 27-31 12

4. Εράνη 11-33 3

5. Πάμισος 11-29 1

• Εκκρεμούν οι αγώνες Πάμισος - Εράνη και Εράνη - Αίας

 

2ος όμιλος

(σε 10 αγώνες)

1. Ολυμπιακός Κ. 44-4 21

2. Αναγέννηση Π. 42-3 18

3. Ολυμπιακός Αν. 19-28 9

4. Πεταλίδι 15-38 7

5. Ηρακλής Καλ. 9-56 1

• Εκκρεμεί ο αγώνας Αναγέννηση Παραλίας - Ολυμπιακός Καλαμάτας

 

3ος όμιλος

(σε 10 αγώνες)

1. Θησέας 52-14 21

-. Δώριο 42-11 21

3. Α.Ε. Αβίας 20-26 12

4. Απόλλων 13-44 6

5. Διαβολίτσι 8-40 0

 

4ος όμιλος

(σε 10 αγώνες)

1. Α.Σ. Δαναός 45-5 22

2. Ομόνοια 40-14 16

3. Νέος Άρις 15-14 12

4. Δόξα 11-48 9

5. Πανθουριακός 4-34 0

 

5ος όμιλος

(σε 10 αγώνες)

1. Τέλλος Άγρας 35-5 21

2. Χανδριναϊκός 23-10 16

3. Χώρα 30-9 13

4. Μεθώνη 11-22 6

5. Μιλτιάδης 6-59 0

 

• Εκκρεμεί ο αγώνας Τέλλος Άγρας - Παπαφλέσσας Χώρας