Σάββατο, 20 Μάιος 2017 14:15

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ακαρπη η συνέλευση για εκλογή διοίκησης

Γράφτηκε από τον

 

Άκαρπη ήταν η γενική συνέλευση που πραγματοποίησε η Σπερχογεία την περασμένη Πέμπτη.

Το κύριο θέμα της συνέλευσης αφορούσε τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης, άλλα στην αίθουσα του δημοτικού διαμερίσματος, έδωσαν το "παρών" μόνο τα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου. Έτσι η έλλειψη απαρτίας, οδήγησε στην αναβολή της συνέλευσης.

Έτσι από τα παρευρισκόμενα μέλη αποφασίστηκε να γίνει και άλλη μία γ.σ., η τελευταία την Κυριακή 28 Μαΐου, στον ίδιο χώρο στις 9 το βράδυ, ώστε να εκλεγεί διοίκηση.

Οι νυν παράγοντες της Σπερχογείας μέσα από τη συνέλευση κάλεσαν όλους όσοι κατά καιρούς έχουν συμμετάσχει στις διοικήσεις της, να παρευρεθούν την επόμενη Κυριακή στη συνέλευση για να βγει καινούργιο συμβούλιο και η ομάδα να  συνεχίσει τη λειτουργία της.

Να σημειωθεί ότι οι "ταύροι" πριν περίπου 20 ημέρες πανηγύρισαν μετά από ένα χρόνο απουσίας, την επιστροφή τους στην Α' τοπική ως πρωταθλητές της Α1 κατηγορίας. Έτσι κρίνεται απαραίτητη η ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου, ώστε να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

 

Για το λόγο αυτό, η απερχόμενη διοίκηση στη διάρκεια της συνέλευσης ζήτησε πέρα από τους παλιούς παράγοντες, να συνδράμουν και άλλα άτομα από τη Σπερχογεία και όχι μόνο ώστε με ένα δυνατό και αξιόλογο συμβούλιο να έχει και ανάλογη παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους.