Πέμπτη, 25 Μάιος 2017 12:15

Με φιλική ισοπαλία 2-2 έκλεισαν τη σεζόν Πάμισος και Τσικλητήρας

Γράφτηκε από τον

Με φιλική ισοπαλία στη Μεσσήνη έκλεισαν χθες την σεζόν ο Πάμισος και ο Τσικλητήρας Πύλου.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα ματς όπου οι προπονητές τους είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχές σε όλους τους παίκτες αλλά και να δουν κάποιους υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Ο Πάμισος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο με τον Τσικλητήρα να ανεβαίνει στο δεύτερο, διάστημα στο οποίο ήταν ανώτερος.

Ο Πάμισος έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο 4' όταν ο Λαθύρης είχε δοκάρι μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ. 

Ο Πάμισος τελικά άνοιξε το σκορ στο 31' με ωραία εκτέλεση φάουλ του Ηλιόπουλου ενώ στο 34' είχε και δεύτερο δοκάρι στο ματς με χτύπημα φάουλ του Δημητρακόπουλου.

Ο Τσικλητήρας πάντως κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο καθώς ο Τσάτσος με σουτ στο 43' διαμόρφωσε το 1-1. Στο 55' ο Γραμματικόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Δρογγίτη και ο Ρούσσης το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2.

Στο 86' ο Αριστομενόπουλος ισοφάρισε στο τελικό 2-2 για τον Πάμισο.

Διαιτητής ήταν ο Γεωργαντάς, με βοηθούς τον Τσακόπουλο και την Παπαιωάννου.

Στον Πάμισο, ο οποίος ισοβάθμησε με τον Πανθουριακό στην 3η θέση της φετινής Α' τοπικής, χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί γενική συνέλευση με κύριο θέμα τις εκλογές για ανάδειξη διοίκησης, ενώ σύμφωνα με την πρόσκληση σε περίπτωση μη απαρτίας το επόμενο ραντεβού θα είναι την Τετάρτη 31 Μαίου. 

Σήμερα πάντως η απερχόμενη διοίκηση των «πράσινων» θα κάνει το αποχαιρετηστήριο τραπέζι της σεζόν στους παίκτες.

Από την άλλη, στον Τσικλητήρα το θέμα των οφειλών της διοίκησης στους παίκτες δεν έχει διευθετηθεί. Επιπλέον, οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να προγραμματίσουν άμεσα γενική συνέλευση όπου θα αρχίσει να φαίνεται τι μέλλει γενέσθαι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Πύλου, στην πρώτη της συμμετοχή στην Γ' εθνική, εξασφάλισε σχετικά εύκολα την παραμονή της στην κατηγορία. 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης (46' Οικονομόπουλος - 80' Λαμπρόπουλος), Αριστομενόπουλος, Γκιάτα (υπό δοκιμή από το Δώριο - 46' Δρογγίτης), Μωράκης (65' Φιλόπουλος), Δημητρακόπουλος, Παπαδόπουλος (46' Μπερερής), Κατσιβαρδέας (78' Μπορχάν), Λαθύρης, Μπίσα, Ηλιόπουλος (75' Λένα), Χαρλέπας (56' Βλάχος).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μπροκάκης (υπό δοκιμή από Κρήτη - 81' Κανελλόπουλος), Σβίγκος (70' Δούβας), Καραμπάς, Σεντεμέντες, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Τσάτσος (80' Ντιμένος), Ταχινάι (υπό δοκιμή από Χανδριναίκό - 38' Μεμά), Γεωργιόπουλος (55' Ανδρικόπουλος), Πύλιος (67' Μεμουσάι), Γραμματικόπουλος (75' Μπαζίγος).